Türkiye Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...

Voleybol Milletler Ligi'nde temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, ikinci haftadaki son maçını Güney Kore ile oynayacak. Son olarak Almanya'yı 3-0 mağlup eden Filenin Sultanları, benzer bir sonucu Güney Kore karşısında da almak istiyor. Peki, Türkiye Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...
Türkiye Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...
GİRİŞ 19.06.2022 12:10 GÜNCELLEME 19.06.2022 12:10

Çin Halk Cumhuriyeti, Brezilya ve Sırbistan yenilgileriyle Voleybol Milletler Ligi'nde ağır yara alan temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya etabındaki son maçını Güney Kore ile oynayacak. Güney Kore ile son olarak Tokyo Olimpiyatları'nda karşılaşan Milliler, rakibine 3-2 yenilerek turnuvaya veda etmişti. Aradan geçen süreçte rövanş maçı mahiyeti de taşıyan bu karşılaşma, Play-Off yolunda büyük önem arz ediyor. Peki, Türkiye Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın bilgileri...

TÜRKİYE GÜNEY KORE MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce voleybol tutkununun merakla beklediği Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile Güney Kore arasındaki karşılaşma, 19 Haziran Pazar günü saat 22.00'de başlıyor. Almanya ile 19 Haziran gecesi karşılaşan Milliler, aynı günün akşamında bu kez Güneydoğu Asya ülkesi ile salona inecek. Müsabaka, Brasilia kentindeki Nilson Nelson Spor Salonu'nda oynanacak.

Voleybol

HANGİ KANALDA?

Türkiye ile Güney Kore'nin oynayacağı Voleybol Milletler Ligi karşılaşması, ülkemizde TRT Spor kanalında ekrana gelecek. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya ilişkin son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

SON DURAK KANADA!

Ankara haftasını 3 galibiyet 1 mağlubiyetle tamamlayan Filenin Sultanları, turnuvanın ikinci etabı için Brezilya'ya uçmuştu. Milliler Güney Kore maçından sonra bu kez Kanada'nın Calgary kentine gidecek. Burada da 4 maç oynanır oynanmaz turnuvayı ilk 4 sırada tamamlayan takımlar arasında Final Four düzenlenecek. Dev final, başkent Ankara'da organize edilecek. Millilerin Kanada'da oynayacağı karşılaşmaların tarihleri şu şekilde:

  • Kanada Türkiye: 29 Haziran, 05.00

  • Türkiye Hollanda: 30 Haziran, 23.00

  • Türkiye Japonya: 2 Temmuz, 02.00

  • Türkiye ABD: 2 Temmuz, 23.00

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz