Slovakya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? CEV Voleybol Altın Ligi...

CEV Voleybol Altın Ligi A Grubu'nda Slovakya, temsilcimiz Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nı ağırlıyor. Hatırlanacağı üzere iki takım arasındaki ilk müsabaka Elazığ Fırat Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanmış ve Milliler, 3-0'lık galibiyetle salondan ayrılmıştı. Peki, Slovakya Türkiye rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın yayın tarihleri...

Slovakya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? CEV Voleybol Altın Ligi...
Slovakya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? CEV Voleybol Altın Ligi...
GİRİŞ 08.06.2022 16:26 GÜNCELLEME 08.06.2022 16:26

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV) organize ettiği Altın Ligi'nde, Milliler grup aşamasının son maçına çıkıyor. Grupta son sırada yer alan Slovakya, Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımımızı ağırlıyor. Şimdiye dek çıktığı üç maçta galibiyete ulaşan Filenin Efeleri, benzer bir gidişatı Slovakya'ya karşı izleme niyetinde. Peki, Slovakya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın tarihleri...

SLOVAKYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Orta Avrupa ülkelerinden Slovakya ile temsilcimiz Türkiye A Milli Voleybol Takımının oynayacağı dördüncü grup maçı, 11 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak. Bu karşılaşma, Slovakya'nın Poprad kentindeki Poprad Arena'da oynanacak. Bu salon, bin 968 kişi kapasiteli bir mekandır.

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı

MAÇ HANGİ KANALDA?

Slovakya Türkiye maçı ülkemizde TRT Spor YILDIZ kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca, TRT Spor YILDIZ kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

MİLLİLER NAMAĞLUP!

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, şimdiye dek A Grubu'nda 3 maça çıktı. Bu maçların 2'sini Portekiz'le, 1'ini Slovakya ile oynadı. Milliler, Elazığ'da Slovakya'yı 3-0, Portekiz'i deplasmanda 3-1 ve içerde Trabzon'da 3-0 mağlup etmesini bildi. Tıpkı temsilcimiz gibi Çekya da yoluna namağlup bir şekilde devam ediyor. Altın Ligi'nin finalleri ise 18-19 Haziran'da Hırvatistan'da düzenlenecek.

SON İKİ TURNUVANIN ŞAMPİYONU!

Başantrenör Nedim Özbey idaresindeki Türkiye Erkek Milli Voleybol Takımı, 2019 ve 2021'deki turnuvalarda şampiyonluk kupasını kaldırdı. Milliler ilk olarak 2019'da Altın Ligi'nin favori ekipleri arasında gösterilen Belarus'u 3-0 yenerek bu kupayı kazanmıştı.

2019 Avrupa Altın Ligi şampiyonu Türkiye

2020 yılındaki turnuva da Covid-19 pandemisi sebebiyle iptal edilmişti. 2021 yılındaki finalde de Ukrayna'yı 3-1'lik skorla mağlup ederek aynı başarıyı tekrarladılar. O dönemde, CEV tarafından Milli Takıma şampiyonluğundan ötürü 395 bin Euro ödül verildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz