Lüksemburg Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi...

UEFA Uluslar Ligi I Grubu'nda Lüksemburg, üçüncü karşılaşmada Türkiye A Milli Futbol Takımımızı ağırlıyor. Milliler, Faroe Adaları ve Litvanya maçlarından sonra bu kez bir başka Avrupa ülkesiyle sahaya çıkıyor. Peki, Lüksemburg Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın yayın takvimi...

Lüksemburg Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi...
Lüksemburg Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi...
GİRİŞ 08.06.2022 16:48 GÜNCELLEME 08.06.2022 16:48

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen UEFA Uluslar Ligi'nde temsilcimiz Türkiye A Milli Futbol Takımı, I Grubu'nda yer alıyor. Şimdiye dek, ilk maçında Faroe Adaları'yla Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaşan Milliler, ikinci maçında da Litvanya için Vilnius'a uçmuştu. Turnuvanın üçüncü müsabakasında da Lüksemburg ile sahaya çıkacaklar. Peki, Lüksemburg Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, haftalardır merakla beklenen karşılaşmanın yayın takvimi...

LÜKSEMBURG TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

I Grubu'nun 3'üncü karşılaşmaları arasında yer alan Lüksemburg Türkiye maçı, 11 Haziran Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Bu karşılaşma, Stade de Luxembourg'da oynanacak. 9 bin 386 kişi kapasiteli bu mekan, Avrupa'nın "mikro ülkesi" olarak tanımlanan Lüksemburg'un en büyük spor mekanları arasında yer alıyor.

Cengiz Ünder, A Milli Futbol Takımı

MAÇ HANGİ KANALDA?

Lüksemburg Türkiye maçı ülkemizde TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Ayrıca, TRT 1 kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Buna ek olarak, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek maç önü; maç ve maç sonu açıklamalarını, karşılaşmaya dair son gelişmeleri tam zamanında öğrenebilirsiniz.

HAKEMLER

UEFA'nın resmi internet adresinde Lüksemburg Türkiye maçının hakemleri henüz yayınlanmadı. Alışılageldiği üzere maçtan iki, üç gün önce hakem kadrosunun paylaşılması bekleniyor. 

MAÇ BİLET FİYATLARI

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 3. maçın biletleri PassoLig sistemi üzerinden satışa sunuldu. Misafir tribün olarak kale arkası ve doğu tribünleri belirlendi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yayınladığı yazılı açıklamaya göre, bilet fiyatları 400 TL ile 750 TL olarak belirlendi. Satışların 20 Mayıs'ta başlaması hasebiyle, şu an PassoLig'de yeni biletler yer almıyor. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz