Almanya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi...

UEFA Uluslar Ligi C Grubu'nun favori ülkelerinden Almanya ile İngiltere kozlarını paylaşıyor. Münih kentindeki Allianz Arena'da oynanacak maç öncesinde nefesler tutuldu. Peki, Almanya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın hakem kadrosu ve yayın programı...

Almanya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi...
Almanya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi...
GİRİŞ 06.06.2022 19:54 GÜNCELLEME 06.06.2022 19:54

UEFA Uluslar Ligi'nde haftanın en kritik karşılaşmalarından biri Almanya ile İngiltere arasında oynanacak. C Grubu'nda üst sıraları hedefleyen iki ülke takımı, aynı zamanda Bayern Münih'in de evi olan Allianz Arena'da kozlarını paylaşacak. Peki, Almanya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Bilindiği üzere UEFA'nın resmi internet sitesinde bu müsabakanın hakemleri açıklanmıştı. İşte, Almanya İngiltere maçının yayın takvimi...

ALMANYA İNGİLTERE MAÇI NE ZAMAN?

Ülkemizdeki binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Almanya İngiltere maçı, 7 Haziran Salı günü saat 21.45'te oynanacak. Bu müsabaka, Münih kentindeki Allianz Arena'da organize ediliyor. Maç öncesi Almanya Futbol Federasyonu ve İngiltere Futbol Federasyonu tarafından bilet satışı yapılıyor. Ek olarak, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 15 derece olması ve yüzde 75 ihtimalle yağışlı geçmesi bekleniyor.

Manuel Neuer, Almanya Milli Takımı

MAÇ HANGİ KANALDA?

Almanya ile İngiltere arasındaki UEFA Uluslar Ligi karşılaşması, ülkemizde S Sport2 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, S Sport Plus uygulamasında da maç yayını yapılacak. S Sport2, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir kanalken, S Sport Plus da abonelik sistemiyle çalışan bir uygulamadır. Bu iki adres dışında, Almanya İngiltere maçına dair son gelişmelerden haberdar olabilmek için TÜMSPOR'u ziyaret edebilirsiniz.

HAKEMLER

  • Carlos del Cerro Grande (Hakem)

  • Juan Carlos Yuste (1. Yardımcı Hakem)

  • Roberto Alonso Fernandez (2. Yardımcı Hakem)

  • Jose Luis Munuera (Dördüncü Hakem)

  • Juan Martinez Munuera (VAR)

  • Ricardo de Burgos (AVAR)

Karşılaşmanın saha içi hakemleriyle VAR ve AVAR'ı İspanya Futbol Federasyonu'ndan atandı.

ANTRENÖRLER NE DEDİ?

Hansi Flick (Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü): Bu maç bizim için bir klasik. Çok özel bir maç olduğunu düşünüyorum. İngilizlerin çok kaliteli bir kadrosu var. Onlara karşı hazır olmalıyız. Rakipte özellikle Harry Kane birinci sınıf forvet. Bizim için zor olacak ama planımıza bağlı kalmamız gerekiyor.

Gareth Southgate (İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü): Benim için Almanya neyse Brezilya da o. Bu iki takıma da saygı göstermek gerekiyor. Bu maç eksik yönlerimizi öğrenebilmek açısından çok önemli olacak. İyi oynamak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz