Belarus Azerbaycan maçı ne zaman?

UEFA Uluslar Ligi K Grubu'nda Belarus, Sırbistan'da kardeş ülke Azerbaycan'ı ağırlıyor. Gruptaki ilk maçlarını kaybeden iki ülke, ikinci maçta 3 puana uzanmayı hedefliyor. Peki, Belarus Azerbaycan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, karşılaşmanın hakemleri ve yayın saati...

Belarus Azerbaycan maçı ne zaman?
Belarus Azerbaycan maçı ne zaman?
GİRİŞ 06.06.2022 12:46 GÜNCELLEME 06.06.2022 12:46

UEFA Uluslar Ligi'nde Belarus, Sırbistan'ın Novi Sad kentinde Can Azerbaycan'ı ağırlıyor. Maç öncesinde iki takımın Federasyonları tarafından bilet satış işlemleri gerçekleştirildi. Öte yandan, iki takım da ilk karşılaşmalarını kaybetmelerinden ötürü bu müsabaka ayrı bir önem taşıyor. İtalyan Gianni de Biasi'nin öğrencileri, Belarus'tan mutlak 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Peki, Belarus Azerbaycan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik karşılaşmanın yayın programı ve hakem kadrosu...

BELARUS AZERBAYCAN MAÇI NE ZAMAN?

Ülkemizde ve Azerbaycan'da binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Belarus Azerbaycan maçı, 6 Haziran Pazartesi günü saat 21.45'te başlıyor. Bu müsabaka, Ukrayna Rusya savaşında Belarus'un takındığı tutumdan ötürü Sırbistan'ın Novi Sad kentindeki Karadjordje Stadyumu'nda oynanıyor. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 24 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor.

Azerbaycan Milli Takımı Teknik Direktörü Gianni de Biasi

MAÇ HANGİ KANALDA?

Belarus Azerbaycan maçının Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor. Ülkemizde UEFA Uluslar Ligi maçlarını yayınlamaya hak sahibi iki kurum var. Bunlar TRT ile S Sport. TRT, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın oynadığı maçları yayınlarken, S Sport diğer maçları kendi platformları üzerinden paylaşıyor. Ancak her iki kurumun da günlük yayın akışı çizelgesinde Belarus Azerbaycan maçı yer almıyor.

HAKEMLER

  • Mohammed Al-Hakim

  • Fredrik Klyver

  • Marcus Lundgren Klitte

  • Granit Maqedonci

  • Andreas Ekberg

  • Rob Dieperink

Müsabakanın saha içi hakemleri, dördüncü hakemi ve VAR'ı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan, AVAR'ı ise İngiltere'den atandı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz