Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Basketbol Süper Ligi Play-Off finali...

Basketbol Süper Ligi 2021-22 sezonunda Play-Off heyecanı sürüyor. Son olarak, Darüşşafaka Tekfen'i 3-1'lik skorla elemeyi başaran Fenerbahçe Beko, finale yükselen ilk takımdı. Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi ise, Galatasaray NEF'i eleyen Anadolu Efes oldu. Peki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Play-Off finalinin takvimi...

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Basketbol Süper Ligi Play-Off finali...
Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ne zaman? Basketbol Süper Ligi Play-Off finali...
GİRİŞ 07.06.2022 15:49 GÜNCELLEME 07.06.2022 15:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye'deki basketbolun en tepesindeki organizasyonu olarak da bilinen Basketbol Süper Ligi'nde adım adım finale gidiliyor. Finale yükselen ilk takım, Aleksandar Djordjevic'in çalıştırdığı Fenerbahçe Beko olurken, ikinci takım da Ergin Ataman'ın Anadolu Efes'i oldu.. Peki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes Basketbol Süper Ligi Play-Off final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Ülkemizdeki yüz binlerce basketbol tutkunu, kritik karşılaşmanın yayın programını araştırıyor. İşte, finale dair merak edilen detaylar...

KAZANAN TAKIM ŞAMPİYON OLACAK MI?

Türkiye Basketbol Süper Ligi finallerinde, EuroLeague dışında farklı bir statü benimseniyor. Bilindiği üzere, EuroLeague finali tek maç üzerinden oynanmakta ve kazanan takım doğrudan kupaya ulaşmaktadır. Fakat Basketbol Süper Ligi'nde 3'e ulaşan ilk takım baz alınıyor. Yani, 3 maçı kazanan ilk takım bu sezonun şampiyonu olacak.

PLAY-OFF FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

Basketbolseverlerin adeta iple çektiği Basketbol Süper Ligi Play-Off final maçının tarihleri bugün itibariyle belli oldu. Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, final serisinin ilk karşılaşmasını 7 Haziran Salı günü saat 20.00'de oynayacak. Statü gereği ilk iki karşılaşma Fenerbahçe Beko'nun evi Ülker Arena'da düzenlenecek. 

Seride 3'e ulaşan ilk takım Kupa'yı müzesine götürecek. Bu sebeple, ilk üç karşılaşmanın tarihleri açıklandı. Dört ve beşinci maçlar duruma göre yayınlanacak.

1. MAÇ: 7 Haziran Salı, 20.00

2. MAÇ: 9 Haziran Perşembe, 20.30

3. MAÇ: 11 Haziran Cumartesi, 19.00

Fenerbahçe Beko Darüşşafaka Tekfen maçı

MAÇ HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes final serisinin ilk karşılaşması Tivibu Spor 2 kanalında ve TRT Spor kanalında canlı yayınlanacak. Ayrıca, karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

MAÇ ŞİFRELİ Mİ OLACAK?

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes'in oynayacağı Basketbol Süper Ligi Play-Off finali, Tivibu Spor 2 kanalında şifreli, TRT Spor kanalında da şifresiz yayınlanacak. Aynı anda iki adreste yayın yapılacağı için hem şifreli hem de şifresiz olarak seyredilebilecek. 

HAKEMLER

Türkyie Basketbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde final müsabakasının ilk ayağının hakemleri duyuruldu. Buna göre karşılaşmada Aytuğ Ekti, Mehmet Şahin, Can Mavisu görev alacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerde teknik kadro ve oyuncular havlu atmış bakmayın finale yükseldi bu kadar..
    Cevapla