Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları...

Süper Lig'de Avrupa Kupaları iddialarını son haftaya bırakan Başakşehir Futbol Kulübü, evinde şampiyon Trabzonspor'u ağırlıyor. Peki, Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Futbol tutkunları bu gibi temel soruları araştırırken maç bilet fiyatları da merak ediliyor. İşte, karşılaşmanın hakemleri...

Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları...
Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? PassoLig maç bilet fiyatları...
GİRİŞ 19.05.2022 18:27 GÜNCELLEME 19.05.2022 18:27

Teknik direktör Emre Belözoğlu'yla birlikte iyi bir form yakalayan Başakşehir Futbol Kulübü, sezonun son maçını Fatih Terim Stadyumu'nda Trabzonspor'a karşı oynayacak. Peki, Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Taraftarlar, karşılaşmanın yayın bilgilerini araştırırken maç bilet fiyatları da merak edilen başlıklar arasında. Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu; bu karşılaşmanın hakemlerini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte, karşılaşmanın yayın takvimi...

Başakşehir Trabzonspor Maçı Ne Zaman?

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile Trabzonspor arasındaki Süper Lig 38. Hafta karşılaşması, 22 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da oynanacak. Müsabaka, Başakşehir'in evi Fatih Terim Stadyumu'nda düzenlenecek. Öte yandan, maç günü kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yüzde 11 ihtimalle yağışlı geçmesi bekleniyor.

Uğurcan Çakır, Trabzonspor

Maç Hangi Kanalda? 

Binlerce futbol tutkununun iple çektiği Başakşehir Trabzonspor maçı, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da canlı maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmanın canlı anlatımını okuyabilir; müsabakaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Hakemler

  • Atilla Karaoğlan

  • Kerem Ersoy

  • Erdinç Sezertam

  • Melis Özçiğdem

Müsabakanın VAR ve AVAR hakemleri Pazar günü, TFF'nin resmi internet adresinden duyurulacak.

PassoLig Maç Bilet Fiyatları

Başakşehir Futbol Kulübü, Trabzonspor maçının biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Fiyatlar şu şekilde:

  • Kombine*: 250 TL

  • Bilet: 500 TL

*Kulüpten yapılan açıklamada, "Kombine" biletinin bu sezon en az 2 Başakşehir maçını izlemeye gitmiş kişilere satılacağı ve bir forma hediye edileceği belirtildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz