Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman?

Süper Lig'in 38'inci haftasında son dönemin formda ekiplerinden Antalyaspor, evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. Peki, Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Futbol tutkunları, kapanış haftasının açılış maçına dair son bilgileri merak ediyor. İşte, karşılaşmanın hakem kadrosu...

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman?
Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman?
GİRİŞ 20.05.2022 14:37 GÜNCELLEME 20.05.2022 14:37

38 haftalık uzun Süper Lig maratonu bu hafta oynanacak maçlarla birlikte son buluyor. Nuri Şahin'le iyi bir form yakalayan Antalyaspor, evinde Domenec Torrent'in Galatasaray'ını ağırlıyor. Süper Lig 38. Hafta karşılaşmasının hakemleri belli olurken, maçın yayın takvimi de araştırılıyordu. Peki, Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Antalyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Binlerce taraftarın adeta iple çektiği Antalyaspor Galatasaray maçı, 20 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de oynanacak. Antalya Stadı'nda oynanacak müsabaka öncesinde kentin hava durumu raporu paylaşıldı. Perşembe gününü yer yer yağışlı geçiren Antalya'da, maçın oynanacağı Cuma günü yağış beklentisi olmazken, hava sıcaklığının 25 dereceyi bulması düşünülüyor.

Bafetimbi Gomis, Galatasaray

Maç Hangi Kanalda?

Antalyaspor Galatasaray maçı ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmanın canlı anlatımını okuyabilirsiniz.

Hakemler

  • Yasin Kol

  • Abdullah Bora Özkara

  • Mehmet Salih Mazlum

  • Furkan Aksuoğlu

  • Özgür Yankaya (VAR)

  • Ferhan Kestanlıoğlu (AVAR)

  • Serkan Tokat (AVAR)

Antalyaspor Galatasaray maçının VAR ve AVAR hakemleri Cuma günü öğlen saatlerinde açıklandı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz