Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş, Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık futbol sezonunun son maçında; evinde Konyaspor ile karşılaşıyor. Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Futbol tutkunları bu gibi temel soruları araştırırken, Türkiye Futbol Federasyonu da müsabakanın hakemlerini açıkladı. İşte, karşılaşmanın yayın bilgileri...

Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 19.05.2022 16:51 GÜNCELLEME 19.05.2022 16:51

Süper Lig'de son olarak Göztepe'ye karşı 9 kişi kalmasına rağmen 2-0'lık galibiyet alan Beşiktaş, sezonun kapanışında Konyaspor ile karşılaşıyor. Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Futbol tutkunları, buna benzer temel sorulara cevap ararken Federasyon da, karşılaşmanın hakemlerini açıkladı. İşte, Beşiktaş Konyaspor maçının yayın bilgisi ve hakem kadrosu...

Beşiktaş Konyaspor Maçı Ne Zaman?

Süper Lig'de Avrupa Kupaları umudunu rafa kaldıran Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi umutlarını son haftaya bırakan Konyaspor, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da kozlarını paylaşacak. Bu müsabaka, Siyah-Beyazlı ekibin evi Vodafone Park'ta oynanacak. Maç günü, İstanbul'daki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Sokol Cikalleshi, Konyaspor

Maç Hangi Kanalda?

Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki Süper Lig 38. Hafta karşılaşması, ülkemizde beIN Sports HD2 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz.

Hakemler

  • Sarper Barış Saka (Hakem)

  • Mustafa Sönmez (1. Yardımcı Hakem)

  • İbrahim Bozbey (2. Yardımcı Hakem)

  • Muhammet Ali Metoğlu (Dördüncü Hakem)

TFF'nin Riva'daki tesislerinde görev alacak VAR ve AVAR hakemlerinin Cumartesi günü öğlen saatlerinde açıklanması düşünülüyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz