Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta? Hakemler açıklandı! Maç bilet fiyatları...

Süper Lig 2021-22 sezonunun son derbisi Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak. İki İstanbul ekibinin binlerce taraftarı, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda araştırması yapıyor. Diğer taraftan, Siyah Beyazlı ekip PassoLig sistemi üzerinden biletleri yayınladı. Ek olarak, Türkiye Futbol Federasyonu bu karşılaşmada Hakem Arda Kardeşler'i görevlendirdi. Bundan ötürü, maç bilet fiyatları da merak ediliyor. İşte, BJK FB karşılaşmasının yayın takvimi...

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta? Hakemler açıklandı! Maç bilet fiyatları...
Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta? Hakemler açıklandı! Maç bilet fiyatları...
GİRİŞ 08.05.2022 12:14 GÜNCELLEME 08.05.2022 12:14

Yeni teknik direktörü Valerien İsmael ile Avrupa Kupalarını hedefleyen Beşiktaş, evinde son dönemin formda takımı Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Bu gibi temel sorular araştırılmaya devam ederken maç bilet fiyatları da belli oldu. Beşiktaş Yönetimi, ezeli rakipleriyle oynayacakları karşılaşmanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. İşte, BJK FB derbisinin yayın programı...

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı 8 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Siyah-Beyazlı ekip, bir asırdan daha uzun süredir rekabet halinde olduğu Sarı-Lacivertlileri Vodafone Park'ta ağırlayacak. Maç günü İstanbul'daki hava durumunun 16 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. 

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Connect uygulaması üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres haricinde, TÜMSPOR sayfasının Maç Merkezi sekmesinde de canlı maç anlatımı hizmeti verilecek. Karşılaşmaya dair son gelişmeleri yine aynı adres üzerinden takip edebilirsiniz.

BJK FB maç bilet fiyatları

Maç Bilet Fiyatları

  1. Kategori: 490TL

  2. Kategori: 450TL

  3. Kategori: 390TL

  4. Kategori: 375TL

  5. Kategori: 325TL

  6. Kategori: 295TL

  7. Kategori: 200TL

  8. Kategori: 175TL

  9. VIP 100: 1.500TL

  10. VIP 101-126: 1.250TL

0-6 yaş arası çocuklar müsabakayı ücretsiz takip edebilir. Bunun dışında, biletlerin Perşembe günü (Yarın) itibariyle öncelikli satışa, Cuma günüyle beraber genel satışa sunulacağı öğrenildi. 

Derbinin Hakem Kadrosu Paylaşıldı!

  • Arda Kardeşler

  • Mustafa Emre Eyisoy

  • İbrahim Çağlar Uyarcan

  • Bahattin Şimşek

  • Atilla Karaoğlan (VAR)

  • Kemal Yılmaz (AVAR)

  • Yiğit Arslan (AVAR)

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde Arda Kardeşler'i görevlendirdi. Müsabakanın VAR ve AVAR hakemleri de Pazar günü itibariyle öğrenildi.