Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman? Hakemler açıklandı! Maçı şifresiz veren kanallar

Süper Lig'in 36'ncı haftasında Akdeniz temsilcilerinden Hatayspor, evinde şampiyon Trabzonspor'u ağırlıyor. Bu sebeple, iki takımın taraftar grupları Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda gibi temel soruları araştırıyor. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu bu karşılaşmada görev alacak hakemleri duyurdu. Bunun dışında, maçı şifresiz veren kanallar da merak ediliyor. İşte, Hatayspor Trabzonspor maçının yayın takvimi...

Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman? Hakemler açıklandı! Maçı şifresiz veren kanallar
Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman? Hakemler açıklandı! Maçı şifresiz veren kanallar
GİRİŞ 06.05.2022 12:43 GÜNCELLEME 06.05.2022 12:43

Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılırken, tekrar üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Hatayspor, evinde Trabzonspor ile karşılaşıyor. Bu maçtan önce şampiyonluğunu garantileyen Bordo-Mavililerde keyifler bir hayli yüksek. İki takımın taraftar grubu ise, müsabakanın yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? En az bu temel bilgiler kadar maçı şifresiz veren kanallar da araştırılıyor. İşte, Hatayspor Trabzonspor maçının hakemleri ve yayın takvimi...

Hatayspor Trabzonspor maçı ne zaman?

Hatayspor Trabzonspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Süper Lig'in 10'uncu sırasındaki ekibi Hatayspor ile Trabzonspor arasındaki 36. Hafta karşılaşması, 6 Mayıs Cuma günü saat 20.00 itibariyle oynanacak. Ramazan ayının sona ermesi vesilesiyle maç saatlerinde önceki takvime geri dönüldü. Tıpkı, önceki haftalarda Cuma günleri oynanan akşam maçları gibi bu müsabaka da 20.00'ye alındı. Hatay, rakibini Yeni Hatay Stadyumu'nda ağırlayacak.

Hatayspor Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Hatayspor Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Hatayspor Trabzonspor maçı beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. Ayrıca, yine beIN'in internet uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu yayının da şifreli olduğunu tekrar etmekte fayda var. Bu iki adres dışında, Hatayspor Trabzonspor maçına dair gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından öğrenebilirsiniz.

Karşılaşmanın Hakemleri Belli Oldu!

  • Volkan Bayarslan (Hakem)

  • Bilal Gölen (1. Yardımcı Hakem)

  • Furkan Ürün (2. Yardımcı Hakem)

  • Oğuzhan Çakır (Dördüncü Hakem)

  • Emre Malok (VAR)

  • Kerem Ersoy (AVAR)

  • Ozan Ergün (AVAR)

Türkiye Futbol Federasyonu, Hatayspor Trabzonspor maçının hakemlerini Perşembe günü itibariyle açıkladı. Cuma günü de VAR ve AVAR hakemleri belli oldu.

Müsabakayı Şifresiz Veren Kanallar

Süper Lig'in Ukrayna'daki yayın haklarını elinde bulunduran Futbol 1 Ukraine HD kanalı, Hatayspor Trabzonspor maçını şifresiz olarak ekrana getirecek. Yalnız bu kanal, sadece Ukrayna sınırları içerisinde yayın yapıyor. 

Hatayspor Trabzonspor Maç Bilet Fiyatları

  • Batı VIP D-E-F Fiyat: ₺500,00

  • Batı VIP A-B-C-G-H-I-J-K-L-M Fiyat: ₺500,00

  • Doğu 201-202-203-204-205-206-207 Fiyat: ₺200,00

  • Doğu Üst 501-502-503-504-505-506-507 Fiyat: ₺150,00

  • Kuzey Kale Arkası Alt - Üst Fiyat: ₺50,00

  • Güney Kale Arkası Alt - Üst Fiyat: ₺50,00

Hatayspor Yönetimi, Trabzonspor ile Giresunspor maçlarını tek bilet üzerinden PassoLig'den satışa sundu. Yönetim, 23 bin küsür bilet satışı öngörürken; 7 bin 765 biletin alındığı öğrenildi.