MAÇ ÖZETİ | Manchester City 2-3 Liverpool (Goller, Asistler)

İngiltere Premier Ligi'nin iki güçlü ekibi Manchester City ile Liverpool, bu kez FA Cup yarı finalinde kozlarını paylaştı. Maçın hemen başında 2-0 öne geçen Liverpool, Wembley'den 3-2'lik galibiyetle ayrılmasını bildi. Liverpool'un finaldeki rakibi yarınki Crystal Palace Chelsea maçıyla belli olacak.

MAÇ ÖZETİ | Manchester City 2-3 Liverpool (Goller, Asistler)
MAÇ ÖZETİ | Manchester City 2-3 Liverpool (Goller, Asistler)
GİRİŞ 16.04.2022 19:23 GÜNCELLEME 16.04.2022 19:24

İngiltere'nin ve Avrupa'nın en iyi takımları arasında gösterilen Manchester City ve Liverpool, bugün FA Cup yarı finalinde kozlarını paylaştı. Son oynanan Premier Lig maçı 2-2'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Bugünkü FA Cup yarı finalinde de Liverpool, çok konuşulacak bir galibiyete imza attı. Kırmızıları finale götüren goller 9'uncu dakikada Konate, 17 ve 45'inci dakikalarda Sadio Mane'den geldi. City'nin gollerini de Jack Grealish ve Bernardo Silva kaydetti.

Manchester City Liverpool özeti

DEV MÜSABAKAYA DAİR GELİŞMELERİN TAMAMI TÜMSPOR'DA!

MAÇIN 11'LERİ

MANCHESTER CİTY: Steffen, Cancelo, Stones, Ake, Zinchenko, Fernandinho, Bernardo, Foden, Grealish, Jesus, Sterling

LİVERPOOL: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Thiago, Keita, Diaz, Mane, Salah

M. CİTY LİVERPOOL MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Manchester City ile Liverpool'un oynayacağı FA Cup yarı final karşılaşması ülkemizde Tivibu Spor 3 kanalında canlı ve şifreli olarak ekrana gelecek. Ayrıca, Tivibu'nun internet uygulaması üzerinden de maç takibi yapılabilir. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek maç sonucunu ve diğer gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

M. City Liverpool maç özeti

KARŞILAŞMA NE ZAMAN BAŞLADI?

İngiltere'de ve dünya genelinde milyonlarca futbol tutkununun merakla beklediği Manchester City Liverpool maçı 16 Nisan Cumartesi günü saat 17.30'da başladı. Müsabaka, İngiltere'nin en büyük spor kompleksi Wembley Stadyumu'nda oynandı. Liverpool, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.