Galatasaray Marsilya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS Avrupa Ligi muhtemel 11'i!

Galatasaray Marsilya ile UEFA Avrupa Ligi E grubu maçında karşı karşıya gelecek. Fatih Terim yönetimindeki Sarı Kırmızılılar namağlup lider bulunduğu grubu ilk sırada tamamlayarak bir üst tura geçmek istiyor. Fransız Ekibi ise deplasmanda temsilcimizi yenerek gruptan çıkma şansını yükseltmek istiyor. Peki, Galatasaray Marsilya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte GS Avrupa Ligi muhtemel 11'i!

Galatasaray Marsilya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS Avrupa Ligi muhtemel 11'i!
Galatasaray Marsilya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS Avrupa Ligi muhtemel 11'i!
GİRİŞ 25.11.2021 11:38 GÜNCELLEME 25.11.2021 11:39

UEFA Avrupa Ligi E grubu karşılaşmasında Galatasaray Marsilya ile sahasında mücadele edecek. Lig'de oynadığı derbi karşılaşmasında Fenerbahçe'ye mağlup olan Aslan, bütün dikkatini Avrupa serüvenine verdi. Fatih Terim ve öğrencileri sahasında kazanarak grup liderliğini sürdürmenin planlarını yapıyor. Fransa Temsilcisi ise deplasmanda ekibimizi yenerek Avrupa Ligi yoluna devam etmek istiyor. Peki, Galatasaray Marsilya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Futbolseverler için işte GS Avrupa Ligi muhtemel 11'i!

Galatasaray Marsilya Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Marsilya ile UEFA Avrupa Ligi E grubu maçında NEF Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 25 Kasım Perşembe günü saat 20.45'de başlayacak. Tüm futbolseverler nefeslerini tuttu maç saatini bekliyor. Maç EXXEN Platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Marsilya Maçı Hakemleri Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi E grubunda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Marsilya arasında oynanacak maçın hakemleri belli oldu. UEFA tarafından atanan hakemlere göre temsilcimizin oynayacağı maçın orta hakemi Almanya Futbol Federasyonundan Tobias Stieler oldu. Stieler'ın yardımcılıklarını Eduard Beitinger ve Robert Kempter yapacak. karşılaşmanın 4. hakemlik görevine ise Florian Badstübner atandı.

Galatasaray Marsilya Maçı Muhtemel 11'leri!

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Patrick van Aanholt, Nelsson, Marcao, Morutan, Berkan Kutlu, Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Sofiane Feghouli, Diagne

Marsilya: Mandanda, Saliba, Luan Peres, Caleta Car, Pol Lirola, Guendouzi, Gerson, Rongier, Luis Henrique, Gueye, Milik