TFF'den açıklama! "Derbideki iddialar yalan"

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı yazılı açıklamayla Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile TFF yöneticisi Nuri Akın arasında tartışma yaşandığı iddialarını yalanladı.

TFF'den açıklama! "Derbideki iddialar yalan"
TFF'den açıklama! "Derbideki iddialar yalan"
GİRİŞ 23.11.2021 21:07 GÜNCELLEME 24.11.2021 00:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Burak Elmas ile arasında gerginlik yaşandığı iddia edilen Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Nuri Akın için TFF'den açıklama geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Burak Elmas'la hakemler üzerinden sözlü tartışmaya girdiği iddia edilen Nuri Akın için, "Sayın Nuri Akın'ı yıpratmaya yönelik değerlendirme ve haberlere itibar edilmemelidir." şeklinde bir açıklama yayınladı.

TFF'nin açıklaması şu şekilde:

Federasyonumuzun değerli Yönetim Kurulu üyelerinden Sayın Nuri Akın'ın TFF üyeliğine seçilmesiyle ilgili ve kamuoyunda yer alan bazı konularda yanlış bilgilere dayalı değerlendirmeler yapılmaktadır.

Sayın Nuri Akın, Türkiye'nin saygın ve başarılı iş adamlarından olup, Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'in bizzat talebiyle, 1 Haziran 2019'da yapılan TFF Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve davet edilmiş ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir.

O günden bu yana TFF Tesisler ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görevine devam eden Sayın Akın, başta UEFA Şampiyonlar Ligi finali ev sahipliği için yenilenen Olimpiyat Stadyumu olmak üzere birçok çalışmanın sorumluluğunu üstlenmiştir.

Federasyonumuzu temsil eden her kişi, TFF'yi temsil ettiğinin bilincindedir ve ona göre davranır.

Sayın Nuri Akın'ı yıpratmaya yönelik değerlendirme ve haberlere itibar edilmemelidir.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.

Türkiye Futbol Federasyonu

YORUMLAR 3
  • Tun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir tarafta koca Galatasaray ın başkanı bir tarafta tff üyesi yani ben tff deki yönetim kuruluna bırak futbolu çay ocağı teslim etmem
    Cevapla
  • Kara 23 2 yıl önce Şikayet Et
    Tff tarafsızlığını kaybetmiştir.
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz TFF yi tanımıyoruz fenerin arka bahçesi!
    Cevapla