Galatasaray için Bakambu iddiası!

Galatasaray'ın, Beijing Guoan forması giyen golcü futbolcu Cedric Bakambu'nun menajeri ile görüştüğü iddia edildi.

Galatasaray için Bakambu iddiası!
Galatasaray için Bakambu iddiası!
GİRİŞ 24.11.2021 09:54 GÜNCELLEME 24.11.2021 20:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın, Beijing Guoan forması giyen golcü futbolcu Cedric Bakambu'nun temsilcileriyle görüştüğü ileri sürüldü.

Fanatik'in haberine göre, Beijing Guoan’la 31 Aralık’ta bitecek kontratını feshettiği öğrenilen 30 yaşındaki Kongolu santrfor, Avrupa’ya dönmek için can atıyor. Fenerbahçe cephesi de bu transferde çok istekli. 

Bir dönem Türkiye’de Bursaspor forması da giyen ve hem lige hem de kupaya damga vuran golcü oyuncu, İspanya’daki Villarreal macerası sonrası 40 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin’in yolunu tutmuştu.

Geçtiğimiz günlerde bir Fransız kanalına konuşan Bakambu, “Çin Ligi çoktan unutuldu. Orada harika 4 yıl geçirdim. Tecrübe kazanmamı sağladı. Ocak ayı Avrupa’ya dönme zamanı” demişti.

Pazarlık süreci başladı!

Beijing Guoan’la 31 Aralık’ta bitecek olan kontratını da feshettiği öğrenilen tecrübeli oyuncu için pazarlık süreci başladı.

İlk olarak Galatasaraylı yöneticiler, Cedric Bakambu’nun temsilcileriyle Zorlu Center’da bir araya gelerek transfer görüşmesi yaptı.

Bonservisi elinde olan golcü oyuncu için imza parası talep ediliyor. Daha sonra Fenerbahçeli yöneticilerle de bir randevu ayarlandığı, ancak Galatasaray’ın Avrupa’da devam etme ihtimalinin daha yüksek olması nedeniyle, Bakambu’nun sarı-kırmızılılara daha yakın olduğu bildirildi.

Mostafa Mohamed’in yerine düşünülüyor

Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Bakambu’yu Mostafa Mohamed’in yerine düşündüğü ve bunu toplantıda dile getirdikleri de gelen haberler arasında.

Bu da Galatasaray’ın, 4 milyon Dolarlık satın alma opsiyonunu kullanır kullanmaz Mısırlı forveti satmaya hazırlandığı anlamına geliyor.

BAKAMBU'NUN KULÜP KARİYERİ

Takım Maç Gol Asist

Sochaux 107 21 3

Villarreal 105 47 5

Beijing G. 87 58 21

Bursaspor 40 21 7

TOPLAM 339 147 36

YORUMLAR 1
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Elinde gol makinası var,Diagne egosundan oynatmıyor adamı da köreltiyor.
    Cevapla