Rachid Ghezzal imzayı atıyor! Galatasaray'a mı Beşiktaş'a mı transfer olacak?

Rachid Ghezzal imzayı atıyor! Geride kalan sezonda şampiyon Beşiktaş'ın kadrosunda bulunan ve kupaya giden yolda takımına büyük katkı sağlayan Cezayirli oyuncunun yeni takımının belli olması an meselesi. Öte yandan bonservisi Leicester City'de olan kanat oyuncusu için Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da teklif yapan diğer takım. Peki Ghezzal Galatasaray'a mı Beşiktaş'a mı transfer olacak? İşte detaylar...

Rachid Ghezzal imzayı atıyor! Galatasaray'a mı Beşiktaş'a mı transfer olacak?
Rachid Ghezzal imzayı atıyor! Galatasaray'a mı Beşiktaş'a mı transfer olacak?
GİRİŞ 12.07.2021 12:15 GÜNCELLEME 12.07.2021 12:15

Rachid Ghezzal imzayı atıyor! Şampiyon Kara Kartal'ın kadrosunda yer alan ve takıma verdiği katkılarla göz dolduran Cezayirli oyuncu için devler yarışıyor. Bonservisi Leicester City'de olan yıldız oyuncu için Beşiktaş satın alma teklifini resmi olarak kulüp yetkililerine iletti. Diğer taraftan bu sene şampiyonluk yarışının favorisi olmak isteyen Fatih Terimli Galatasaray'da yıldız kanat oyuncusu için kulübüyle temas halinde. Peki başarılı isim Ghezzal Galatasaray'a mı Beşiktaş'a mı transfer olacak? İşte Cezayirli isimin transferiyle ilgili son detaylar... 



Beşiktaş Rachid Ghezzal İçin Masada!

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Ghezzal'ın takımda kalmasını amaçlayan yönetim, İstanbul’da Cezayirli oyuncunun temsilcisi Anoir Fazuli ile görüşmelerini sürdürüyor. İlk görüşmede 3 Milyon Euro maaş isteyen Ghezzal’a 1.8 Milyon Euro önerildi. 29 yaşındaki futbolcunun da Beşiktaş’ta oynamak istemesinden dolayı ilerleyen süreçte orta yolun bulunabileceği ifade edildi. Bu durumda, Ghezzal'ın kulübü Leicester City ile bonservis konusunda masaya oturulacak.



Fatih Terim İstedi Galatasaray'da Talip Oldu

Gelecek sezon şampiyonluğun en iddialı adayı olmak isteyen Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim yönetime transfer listesini sundu. Listenin başında geride kalan sezonu Beşiktaş'ta geçiren yıldız kanat oyuncusu Rachid Ghezzal var. Sarı Kırmızılı kulübün transfer komitesi bu oyuncunun bonservisini almak için Leicester City kulübünden görüşme talep ettiği ve transfer teklifi yapmaya hazırlandığı belirtildi. Ghezzal maaş konusunda Kara Kartalla anlaşamazsa, Aslan olabilir.



Rachid Ghezzal Süper Lig Performansı

Tecrübeli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal geride kalan sezonda Beşiktaş forması giymiş ve takımıyla 2 kupa kazanmıştı. Sağ kanatta görev alan yıldız oyuncu Beşiktaş'ta çıktığı 31 Süper Lig, 4 Kupa olmak üzere 35 maçta süre aldı. Bu maçlarda 18 asist yapan başarılı topçu ayrıca 8 gol atma başarısı gösterdi. Cezayirli oyuncu çıktığı maçlarda 2717 dakika sahada kalırken, toplamda 26 gole de direkt katkı vermiş oldu.