Galatasaray'dan Şenol Güneş'in Taylan Antalyalı açıklamasına tepki

Galatasaray A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş'in Taylan Antalyalı ile ilgili basın toplantısında yaptığı konuşmayla ilgili bir açıklama yaptı.

Galatasaray'dan Şenol Güneş'in Taylan Antalyalı açıklamasına tepki
Galatasaray'dan Şenol Güneş'in Taylan Antalyalı açıklamasına tepki
GİRİŞ 09.07.2021 13:58 GÜNCELLEME 09.07.2021 13:58
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Galatasaray A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş'in Taylan Antalyalı ile ilgili basın toplantısında yaptığı konuşmayla ilgili bir açıklama yaptı.

Galatasaray'ın yaptığı açıklama şöyle:

A Milli Takım Teknik Direktörü Sn. Şenol Güneş’in oyuncumuz Sn. Taylan Antalyalı ile ilgili yapmış olduğu talihsiz açıklamaları üzülerek izledik.

Sporcu sağlığı Galatasaray’ın önceliklerindendir. Oyuncumuzun geçirdiği basit operasyon, öncesi, sonrası ve her safhası ile detaylıca planlanmış, başarı ile sonuçlanmıştır.

Kaldı ki oyuncumuz bu süreci kısıtlı tatil süresinden fedakarlık ederek, Milli Takım’da oynayabilmek için hızlandırmış ve gerekli tüm tedaviler Avrupa Şampiyonası öncesinde, performansını olumsuz yönde etkilemeyecek şekilde tamamlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Şenol Güneş ne demişti?

Şenol Güneş, "Taylan'la ilgili sıkıntım benim izlediğim maçlara göre daha durağan geldi. Dorukhan daha iyi göründü. Taylan döndüğü ilk gün ameliyat oldu. Temposu düşüktü, doktoru aradım var mıydı problemi diye, hayır dedi. Tedbir amaçlı ameliyat olmuş. Taylan Antalyalı sakatlığım yok dedi, o zaman niye ameliyat oldun? Bana sakatlığım var deseydin, başka oyuncular bunu söyledi; Hasan Ali gibi. Taylan Antalyalı için olumsuz bir durum." ifadelerini kullandı.

Güneş'in Taylan ile ilgili sözleri sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.

YORUMLAR 33
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Sıradan bir oyuncu, ne yapmış şimdiye kadar daha iyiler var galtasayda da, başka takımlarda da
    Cevapla
  • Dava 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu lgbt lilere destek veren degilmi
    Cevapla
  • Yazık 2 yıl önce Şikayet Et
    adam lgbt yani gaylere lezbiyenlere destek versin, üstelik üç kağıt yapıp değerini arttırmak vitrinde boy göstermek için sakat değilim desin, gs de savunsun. Bu olaylara tarafsız yaklaşmak gerek. Bir yerde ahlak olmazsa başarı olmaz. Milli takımda ne kavga eksik ne de yalan dolan ahlaksızlık. Önce bu düzelmeli.
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Gsliyim şu ikinci lig topcusunu amma nimetten saydiniz. Sanki bana modric. Zaten oynamayacak bir adam. Buradan da gideceği yer orta sıra takımları olur.
    Cevapla
  • 61 husnu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hincal a malzeme cikti tam da mustafa denizli nin altay la arasi limoni milli takima getirme cavallari varya bir salvo daha yapar sonra sessizce sipere yatarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle