Arnautovic ile masaya oturuluyor

Beşiktaş, Fenerbahçe’nin de listesinde yer alan Marko Arnautovic için devreye girdi. Oyuncunun menajeri görüşmeler için davet edildi.

Arnautovic ile masaya oturuluyor
Arnautovic ile masaya oturuluyor
GİRİŞ 09.07.2021 12:45 GÜNCELLEME 09.07.2021 23:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta transfer operasyonu son sürat devam ederken yönetim Sergen hocanın özellikle golcü talebini yerine getirmek için büyük mesai harcıyor. Başarılı teknik adam yapılan son görüşmede iki yıldız golcünün alınmasını istedi.

Geçen sezon yaşanan sıkıntıları Şampiyonlar Ligi serüveninin de eklenmesiyle tekrar yaşamak istemeyen hocanın bu istediği yerine getirilecek. İlk aday olarak Edin Dzeko ya da Costa’dan birini kadrosuna katacak olan Siyah-Beyazlılar, sürpriz bir adım daha attı. Fenerbahçe’nin de bir süredir listesinde olan Arnautovic için Kartal da devreye girdi.

Maliyeti daha uygun

Çin Kulübü Shangai Port’tan ayrılacak olan yıldız oyuncunun menajerinin görüşmeler yapmak üzere İstanbul’a davet edildiği belirtildi. Çin’de yüksek ücret almasına karşın maliyet olarak gündemdeki diğer adaylara göre daha uygun olacağı düşünülen Arnautovic’in Beşiktaş’ın kadrosuna katacağı iki yıldız golcüden biri olması bekleniyor.

YORUMLAR 3
  • Kozanoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyuna gelmeyiiin.
    Cevapla
  • PoYrAz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nedir arkadas. bir oyuncu ismi ortaya atiliyor. fb bjk gs pesinde bunlar baska oyuncu bulamiyorlami hep ayni oyunculara talip oluyorlar. buda menajerlerin ekmegine yag suruyor takimlari bir birlerine vurduyorlar piyasayi yukseltiyorlar
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyun kardeşim menejer oyunu hemen kanıp alıyor bizim takımlarda
    Cevapla