Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Galatasaray PSV hangi kanalda?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi belli oldu. Çekilen kura sonucu Aslan Hollanda Ekibi PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelecek. İki maç şeklinde rövanşlı olarak oynanacak turun ilk maçı Hollanda'da olacak. Sarı Kırmızılılar avantajlı skorla İstanbul'a dönmeye çalışacak. Peki Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Galatasaray PSV hangi kanalda?

Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Galatasaray PSV hangi kanalda?
Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Galatasaray PSV hangi kanalda?
GİRİŞ 17.06.2021 11:32 GÜNCELLEME 17.06.2021 11:32

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray'ın rakibi belli oldu. Sarı Kırmızılılar çekilen kurayla beraber Hollanda'nın önde gelen ekiplerinden PSV ile eşleşti. Koronavirüs'ün etkisini azaltmasıyla beraber, önceden tek maç şeklinde oynanacak olan maçlar bu sene rövanş sistemi ile iki maç şeklinde oynanacak. İki takımı karşı karşıya getirecek turun ilk maçı ise Hollanda Ekibinin sahasında oynanacak. İlk karşılaşmasında deplasmana gidecek olan Aslan buradan alacağı avantajlı skorla evine dönmek istiyor.  Peki Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Galatasaray PSV hangi kanalda?

Galatasaray PSV Eindhoven Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

UEFA Şampiyonlar Liginde Aslan'ın karşı karşıya geleceği rakibiyle oynanacak olan maçların tarihi belli oldu. Buna göre Galatasaray'ın, PSV Eindhoven'a karşı ilk maçı 20 veya 21 Temmuz'da deplasmanda, rövanş maçı ise 27 veya 28 Temmuz'da İstanbul'da oynanacak. Maçların oynanacak olduğu saatler ise henüz UEFA tarafından duyurulmadı.

Şampiyonlar Ligi Galatasaray PSV hangi kanalda?

Galatasaray'ı PSV Eindhoven'la karşı karşıya getirecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçını yayınlayacak olan kanal belli oldu. İki takım arasında oynanacak olan maçın BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor. 

Galatasaray'ın Rakibi PSV Eindhoven Hakkında Bilgiler

Olası rakiplerden olan Hollanda temsilcisi, ligini 88 puanlı şampiyon Ajax’ın ardından 72 puanla ikinci sırada bitirdi. UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Granada, PAOK ve Omonia takımlarının arasında 12 puanla lider turlayan Eindhoven, son 32 turunda Olympiakos’a elendi. Oynadığı 45 maçta 27 golü bulunan Donyell Malen, takımın en skorer ismi olarak göze çarpıyor. Maçlarını 35 bin kişi kapasiteli Phillips Stadyumu’nda oynayan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörlüğünü Roger Schmidt yapıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL