Belhanda'dan Galatasaray'a flaş cevap!

Galatasaray’ın sözleşmesini feshettiği Younes Belhanda’nın avukatı Thomas Normand, müvekkilinin, maaşlarının ödenmesi için pandemi döneminde FIFA’ya başvurmadığını, sözleşmenin tek taraflı feshi sonrası dava açtıklarını belirtti.

Belhanda'dan Galatasaray'a flaş cevap!
Belhanda'dan Galatasaray'a flaş cevap!
GİRİŞ 15.06.2021 21:30 GÜNCELLEME 15.06.2021 21:30
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Younes Belhanda’nın avukatı Thomas Normand, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in Belhanda hakkındaki sözlerinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Müvekkilim, kulübün mali açıdan zorlandığı pandemi döneminde maaşlarının ödenmesi için FIFA’ya herhangi bir başvuruda bulunmadığının bilinmesini istiyor." ifadesini kullandı.

Açıklamada, "Bu süreçte maaş ödemelerinde yaşanan gecikmelere rağmen oyuncu, eski kulübüyle her zaman dostane bir çözüm yolu aramıştır. Maaşında indirime gidilmiştir. Fakat Galatasaray’ın sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi sonrası oyuncu, sözleşmenin ihlal sebebine itiraz etmek ve alacaklarının ödenmesi için FIFA’da dava açmaya karar vermiştir." denildi.

GSTV’de yayımlanan "Gündem Özel" programında basın mensuplarından gelen soruları yanıtlayan Mustafa Cengiz, "Belhanda’yı gönderdiğim için asla pişman değilim. Belhanda ve Feghouli bizi FIFA’ya verdi. Üç kişi yapılandırmadaki yüzde 15’i kabul etmedi. Bizi tehdit etti. Bu bizi üzüyor. Eleştirdiğimiz Falcao bile indirim yaptı, en başta Muslera yaptı. Belhanda’nın son açıklaması bardağı taşıran son damla oldu." açıklamasında bulunmuştu.

YORUMLAR 14
  • Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki cengiz yine hep yaptığı gibi yalan konuşmuş
    Cevapla
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    gözünüz doysun be kardeşim.bu ne açlık ya hu
    Cevapla
  • Levent 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam sana zorla mı geldi. Yalvar yakar çuval dolusu para ile ikna et. Sonra ödeme indirim bekle. Öyle bir dunya yok. Adamı parayla kandırıp getirsin. Paşa paşa ödeyeceksin o parayı
    Cevapla
  • xxxkaraxx 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin parasini Fatih terim odemesi gerekiyo
    Cevapla
  • Cihan sümer 2 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda terim aldirmadi
    Cevapla
  • Gocmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyi oluyo galatasaraya bu kisiliksuz caosuz oyunculari aliyo boyle
    Cevapla
  • adriano 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne ahlaksız adammışsın. Haketmediğin paraları aldın. Seni kovdular da sanki kalan aylığın verilmedimi. Seyirci olsaydı zaten çoktan defolup giderdin. İşte sırf bu adam gibilere pirim verdiği için terimi kapıdan içeri sokmasınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle