Beşiktaş ve Galatasaray Vidal için kapışıyor!

Arturo Vidal'in menajeri Fernando Felicevich, Beşiktaş ve Galatasaray ile görüştüklerini belirterek Vidal'in önceliğinin Şampiyonlar Ligi olduğunu söyledi.

Beşiktaş ve Galatasaray Vidal için kapışıyor!
Beşiktaş ve Galatasaray Vidal için kapışıyor!
GİRİŞ 16.06.2021 09:23 GÜNCELLEME 16.06.2021 20:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray ve Beşiktaş transferde karşı karşıya geldi. Arturo Vidal’in menajeri Fernando Felicevich, hem Galatasaray hem de Beşiktaş ile görüştüklerini itiraf etti. 

Vidal’in İnter ile bir yıl daha kontratı olduğunu hatırlatan Fernando Felicevich “Ancak buna rağmen Vidal ayrılabilir. Önceliğimiz Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımda forma giymek. Vidal Türkiye’den gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı” dedi.

BEŞİKTAŞ BİR ADIM ÖNDE GÖZÜKÜYOR

Beşiktaş'ın Vidal için ısrarcı olduğu vurgulanırken, Siyah-Beyazlılar'ın önümüzdeki günlerde Şilili yıldızın menajeri ile bir araya geleceği belirtildi.

Galatasaray'ın da 19 Haziran'daki seçimi sonrası Vidal transferinde gelişme yaşanabileceği bildirildi. İnter'in ise Vidal'in gidişine izin vereceği öğrenildi.
 

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 3
  • Kirsehirli 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki bundan Vidalin haberi varmi
    Cevapla
  • recep altın 2 yıl önce Şikayet Et
    fb alır 5milyona. seneyede gönderir
    Cevapla
  • Sporcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Her transfer döneminde bir futbolcu için kapışan takımlarımızın acınası hali. Para saçıyorlar ama sonuç ortada. Kaldı ki döviz kuru sebebiyle alım gücümüz düştü. Yapılabilecek en güzel şey Hollanda veya Portekiz gibi genç futbolcu fabrikası kurmak. Ancak bunun önünde en büyük engel taraftar baskısı ve rakibi oynatmamaya dönük futbol anlayışı.Bunu başarabilirsek hem kulüplerimiz zenginleşecek hem de futbol kalitemiz artacak
    Cevapla