Beşiktaş Karagümrük maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal işini son maça bıraktı!

Beşiktaş Karagümrük maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında Siyah Beyazlılar sahasında Fatih Temsilcisini konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında baskısını arttıran Kırmızı Siyahlılar 39'da Bertolacci'nin attığı golle öne geçti. Kara kartal beraberliği ikinci yarıda 54'de Ghezzal'la buldu. Skoru tayin eden gol ise 81'de Borini'den geldi!

Beşiktaş Karagümrük maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal işini son maça bıraktı!
Beşiktaş Karagümrük maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal işini son maça bıraktı!
GİRİŞ 12.05.2021 10:50 GÜNCELLEME 12.05.2021 10:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Beşiktaş Karagümrük maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında Kara Kartal evinde Kırmızı Siyahlıları ağırladı. Şampiyonluğun en iddialı adayı olan Siyah Beyazlılar maça baskılı başlasa da ilk golü bulan taraf 39. dakikada Betolacci'yle Fatih Temsilcisi oldu. Müsabakanın ikinci yarısında Beşiktaş adına skora dengeyi getiren isim 54. dakikada Rachid Ghezzal oldu. maçın sonlarına doğru sahneye çıkan Borini 81. dakikada Karagümrük'e galibiyeti getiren golü attı. Bu golle beraber Fatih Karagümrük deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup etmiş oldu. Merak eden futbol severler için işte BJK Karagümrük maçı golleri ve özeti...

BEŞİKTAŞ KARAGÜMRÜK MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Beşiktaş Karagümrük Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş Süper Lig'in 41. haftasında Vodafone Park Stadında Karagümrük'ü konuk etti. 11 Mayıs Salı günü saat 20.30'da başlayaan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

Beşiktaş Karagümrük Maçı İlk 11'leri!

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Necip, Ljajic, Ghezzal, Nkoudou, Larin

Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Jimmy Durmaz, Ndao, Borini, Sobiech

Beşiktaş'ta 6 Oyuncu Kadroda Olmayacak

Sahasında Karagümrük'ü konuk edecek olan Beşiktaş'ta 6 isimin forma giymesi beklenmiyor. Kara Kartalda Hasic, Mensah, Cenk Tosun, N'Koudou, Oğuzhan Özyakup ve Aboubakar sakatlıkları sebebiyle bu maçta kadroda yer alamayacak. Öte yandan Siyah Beyazlılarda kart cezalısı isim bulunmuyor.

Karagümrük'te 3 İsim Beşiktaş Karşısında Yok

Deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak olan Karagümrük'te 3 isimin bu maçta kadroda olması beklenmiyor. Fatih Ekibinde sakatlıkları bulunan Alpaslan Erdem, Aykut Özer ve Jimmy Durmaz bu maçta forma giyemeyecek.

YORUMLAR 1
  • Cihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Atiba cezalı kadroya nasıl koydunuz
    Cevapla