Sergen Yalçın: Allah kime nasip ederse o şampiyon olsun

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fatih Karagümrük'e 2-1 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın: Allah kime nasip ederse o şampiyon olsun
Sergen Yalçın: Allah kime nasip ederse o şampiyon olsun
GİRİŞ 11.05.2021 23:25 GÜNCELLEME 12.05.2021 00:25
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 41. haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk eden Beşiktaş, evinde büyük bir şok yaşadı ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

"Rakip Karagümrük 10 kişi iken yenilen gol bizi çok üzdü. Maalesef kadro kalitesi bu. Vincent Aboubakar ve Oğuzhan Özyakup da Göztepe maçında bizimle olmayacak."

"Hakemler ile ilgili, üzgünüz maalesef. Ülke futbolunun neden gelişmediği çok açık durumda. Türk futbolu çok gerilerde."

Şampiyonluk açıklaması

"Elimizden geleni yaptık. 9-10 maçtır 6-7 eksikle oynuyoruz ama hiçbir zaman televizyonlarda ağlamadık. Kimseden yardım istemedik. Cumartesi bakacağız. Allah kime nasip ederse o şampiyon olsun.

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig'in 41. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, hesapta olmayan bir kayıp yaşadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, "Tabii ki üzgünüz. Hesapta olmayan bir maçı kaybettik. Oynanan oyun beklediğimiz gibi olmadı. Kazanmak istiyorduk. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra kazanma ihtimalimiz yüksek diye düşünürken kalemizde ikinci golü görüp kaybetmek bizi üzdü. Artık son maça bakacağız. Galatasaray'la aynı puandayız. Bazı şeyler kader, kısmet. Cumartesi günü ne olacağını göreceğiz. Sezon başından beri çok uğraş verdik, çok mücadele ettik. Umarım son maçta bunun karşılığını alırız." diye konuştu.

Sakatlığı bulunan futbolcuların son durumlarıyla ilgili de Yalçın, "Aboubakar yetişmez. Atiba dönecek. Belki Gökhan Töre dönebilir. Oğuzhan antrenmanlara başladı ama maç yapacak durumda olacağını düşünmüyorum. Ljajic'in durumu yarın belli olur. Elimizdeki kadroyla cumartesi günü kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 47
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Konuşana da bak beygirci
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    durmadan aglayan sensin işte.
    Cevapla
  • turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayıp bahane üretmeyin
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Hoca finali sever kimse kusura bakmasın şampiyon Beşiktaş
    Cevapla
  • Osmanlı Genç 2 yıl önce Şikayet Et
    Hahahaahah Diyene bak! Zuhahahaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle