Beşiktaş Hatayspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal şampiyonluğa uçuyor!

Beşiktaş Hatayspor maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında Kara Kartal sahasında Bordo Beyazlıları konuk etti. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet alan Siyah Beyazlılar deplasmanda oynadığı maçı 7-0 kazandı. İlk yarıda 2'de Akintola (KK), 11 ve 14'de Cyle Larin, 38'de N'Koudou ve 44'de Rıdvan'ın attığı golle ilk yarıyı 5-0 önde kapattı. İkinci yarıda yine 55 ve 65. dakikasında Larin'in attığı gollerle kazandı. İşte BJK Hatay maçı özeti!

Beşiktaş Hatayspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal şampiyonluğa uçuyor!
Beşiktaş Hatayspor maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Kara Kartal şampiyonluğa uçuyor!
GİRİŞ 02.05.2021 00:47 GÜNCELLEME 02.05.2021 00:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

BeIN Sports ekranlarından Beşiktaş Hatayspor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 39. haftasında Siyah Beyazlılar evinde Antakya Ekibini ağırladı. Lider Kara Kartal şampiyonluk yolunda çok ciddi bir galibiyet aldı. Beşiktaş İlk yarıda 2'de Akintola (KK), 11 ve 14. dakikalarda Cyle Larin, 38'de N'Koudou ve 44'de Rıdvan'ın attığı golle ilk yarıyı 5-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında yine 55 ve 65. dakikasında Larin'in attığı gollerle Siyah Beyazlılar deplasmanda Hatayspor'u mağlup etti. Merak eden taraftarlar için işte BJK Hatay maçı canlı takip ve skoru...

BEŞİKTAŞ HATAYSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Beşiktaş Hatayspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş Süper Lig'in 39. haftasında Vodafone Park'ta Hatayspor'u konuk etti. 1 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da başlayan müsabaka BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

Beşiktaş Hatayspor Maçının Hakemi!

Beşiktaş ile Hatayspor arasında 39. haftada oynanacak olan maçın orta hakemlik görevine Ali Palabıyık atandı. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Serkan Çimen üstlenecek. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Kutluhan Bilgiç yapacak. Beşiktaş Hatayspor karşılaşmasının VAR odasında ise Ümit Öztürk olacak.



Beşiktaş Hatayspor Maçı İlk 11'leri!

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal, N'Koudou, Larin

Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Santos, Katranis, Rayane Aabid, Ribeiro, Adama Traore, Boupendza, Akintola, Diouf

Beşiktaş'ta 4 Oyuncu Hatayspor Maçı Öncesi Yok

Beşiktaş'ta 39. haftada oynanacak olan Hatayspor maçı öncesi 4 oyuncu kadroda yer almayacak. Siyah Beyazlılarda sakatlığı bulunan Hasic, Cenk Tosun, Aboubakar ve Oğuzhan Özyakup'un bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan Siyah Beyazlılarda cezalı isim bulunmaması Sergen Yalçın'ın elini rahatlatıyor. 

Hatayspor'da 4 İsim İstanbul Kafilesine Dahil Edilmedi

Hatayspor'da deplasmanda oynanacak olan zorlu Beşiktaş maçı öncesi 4 isim kadroda yer almadı. Antakya Ekibinde sakatlığı bulunan Selim Ilgaz ve Yavuz Buğra Boyar bu maçta forma giyemeyecek. Diğer taraftan sarı kart cezalısı olan Sackey ve Kamara İstanbul Kafilesinde yer almayacak.

YORUMLAR 4
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın forveti yok kesin berabere biter.
    Cevapla
  • ilker 3 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hoca kimse heveslenmesin dediğinde aldırş etmeyenlerden birini buldum
    Cevapla
  • Defne 3 yıl önce Şikayet Et
    7-0 bitti ;)
    Cevapla
  • Yusufhan 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk Devre 5-0
    Cevapla