Sergen Yalçın: Skor biraz fantastik oldu

Hatayspor'u sahasında 7-0'lık farkla geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın: Skor biraz fantastik oldu
Sergen Yalçın: Skor biraz fantastik oldu
GİRİŞ 01.05.2021 23:03 GÜNCELLEME 01.05.2021 23:58
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 39. haftasında sahasında Hatatyspor'u 7-0'la geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kazanmanın çok önemli olduğunu söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Özellikle bugün için alınacak 3 puandan çok daha fazla şeyler ifade ediyor. Zorlu bir rakibe karşı oynadık. Ligin flaş takımlarından bir tanesi. Skor biraz fantastik oldu. Çok beklenen bir skor değildi. Bizim için de öyleydi. Erken goller, oyunu erken bitirdi. Oyuncularımın oyun oynama arzusu, kazanma arzuları, bulunduğumuz pozisyonları anlamaları en önemli etkendi. Önemli bir galibiyet aldık. Öteki hafta eşit şartlarda oynayacağız. Bu da bizim için avantaj. Çünkü eşit şartlarda değiliz. İnşallah kalan maçları kazanıp mutlu sona ulaşacağız" dedi.

"4 puan yetiyor"

3 maçta 5 puanlık avantajları olduğunu kaydeden Yalçın, "4 puan yetiyor. İnşallah 3 maçta 4 puanı alırız. Gökhan gelecek. Belki haftaya Aboubakar da gelir. Öteki iki üç oyuncu dışarıda kalacak ama sonraki maçları kazanarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Artık yarışmacı takım olarak buraya geldik. Kupa maçımız da var. İnşallah bunların hepsini sonuçlandırmak istiyoruz" diyerek umutlu konuştu.

"Bazen burada söylediğim şeyler yanlış anlaşılabiliyor"

İlk yarıda sakatlanarak oyun dışı kalan N'Koudo'nun durumunun çekilecek MR sonrası belli olacağını kaydeden Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Bazen burada söylediğim şeyler yanlış anlaşılabiliyor. Bazen içimizdekini tutamıyoruz. Sonuçta biz de insanız. Çok zor bir iş yapıyoruz. Türkiye'deki en zor işi teknik direktörler yapıyor. Başarı ve başarısızlığın artıları da eksileri de fazla oluyor. Bu sene pandemi döneminden önce başladık. Seyircisiz oynuyoruz. Ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah final bölümünü mutlu sonlandırırız" açıklamalarını yaptı.

BASIN TOPLANTISI

 Süper Lig'in 39. haftasında Atakaş Hatayspor'u 7-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, skorun fantastik olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, "Kazandığımız için mutluyuz. Bizim için 3 puandan çok daha fazlasını ifade eden bir maç oynadık. Bizim için 3 puandan fazlasıydı. Final yolunda maçlar çok zor. Herkes çok mücadele edip elinden gelenin en iyisini yapıyor. Alınan skor biraz fantastik. Beklediğimiz bir skor değildi." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında soru almayan Yalçın, "15 dakikada 3 gol gelmesi rakibin direncini erken kırdı ve farklı bir skor ortaya çıktı. Oyuncularımın iştahı, arzusu, motivasyonları bugün için maksimum seviyedeydi. Sezonun en iyi 45 dakikasını oynadık diyebilirim. Hepsine teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştık. Kalan 3 haftalık bölümde daha iyi oyun ve daha fazla mücadele ederek ipi göğüslemek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 57
  • Sergen 2 yıl önce Şikayet Et
    Zırlaya zırlaya şampiyonluğa, BJK bütün sempatimiz bitti bu zırlak yüzünden.
    Cevapla
  • Fantastik skor 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu skor değil miydi anlaştığınız ? Hatayspor için ha 1-0 ha 7-0 aynı şey olduğu için böyle bir destek çıktılar.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Skor biraz değil... Bayağı Tiyatro oldu! :)
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlaya ağlaya şampiyon oldun hadi.
    Cevapla
  • Mehmet sait özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Noldu alamıyon seneye kimleri görecez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle