Rizespor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Gol düellesonun galibi Kara Kartal!

Rizespor Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri BeIN Sports ekranlarından yayınlandı. Siyah Beyazlılar Süper Lig'in 38. haftasında Atmacaya konuk oldu. Toplamda 5 gole sahne olan maçta Kara Kartal'ın golleri 16'da Nkoudou, 57'de Gökhan Töre ve 75'de Ghezzal'dan geldi. Karadeniz Ekibinin gollerini ise 87'de İsmail Köybaşı ve 89. dakikada Djokovic kaydetti. İşte Rize BJK maçı özeti!

Rizespor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Gol düellesonun galibi Kara Kartal!
Rizespor Beşiktaş maçı geniş özeti ve golleri (BeIN Sports) Gol düellesonun galibi Kara Kartal!
GİRİŞ 29.04.2021 02:09 GÜNCELLEME 29.04.2021 02:10

BeIN Sports ekranlarından Rizespor Beşiktaş maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Mavi Yeşilliler evinde Kara Kartal'ı konuk etti. Toplamda 5 golün kaydedildiği karşılaşmada kazanan taraf Beşiktaş oldu. Siyah Beyazlıların gollerini 16. dakikada Nkoudou, 57. dakikada Gökhan Töre ve 75. dakikada Ghezzal'dan gelirken Karadeniz Ekibinin gollerini ise 87. dakikada İsmail Köybaşı ve 89. dakikada Djokovic kaydetti. Karşılaşmada başka gol omazken Beşiktaş Rizespor'u deplasmanda 3-2'lik skorla mağlup etti. Merak eden taraftarlar için işte Rize BJK maçı golleri ve özeti...

RİZESPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN!

Rizespor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? 

Rizespor Süper Lig'in 38. haftasında Çaykur Didi Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk etti. 28 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da başlayan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Abdulkadir Bitigen'in düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Mustafa Savranlar yaptı. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Kadir Sağlam üstlendi.



Rizespor Beşiktaş Maçı İlk 11'leri!

Rizespor: Gökhan, Baiano, Selim, Talbi, İsmail Köybaşı, Djokovic, Sabo, Yasin, Michalak, Boldrin, Samudio

Beşiktaş: Ersin, Dorukhan, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, Gökhan, Ghezzal, N'Koudou

Beşiktaş'ta 6 Futbolcu Rize Kafilesinde Olmayacak

Süper Lig'de 38. haftada Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta 6 isimin kadroda yer alması beklenmiyor. Siyah Beyazlılarda sakatlığı bulunan Hasic, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Oğuzhan Özyakup bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan sarı kart cezalısı olan Rosier ve Necip Uysal'ın da bu karşılaşmada şans bulması beklenmiyor.

Rizespor'da Tek Eksik Zafer Görgen

Evinde Beşiktaş'ı konuk edecek olan Rizespor'da tek eksik bulunuyor. Atmacalarda sakatlığı bulunan Zafer Görgen bu maçta forma şansı bulamayacak. Diğer taraftan Mavi Yeşillilerde kart cezalısı ismin bulunmaması Bülent Uygun'un elini rahatlatıyor. 

Rizespor ve Beşiktaş Arasında Oynanan Maçlar

Rize ile Beşiktaş Süper Lig tarihinde 48. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Daha önce 47 müsabakada karşı karşı gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Beşiktaş 29 kez galip gelirken, Rizespor'un 10 galibiyeti bulunuyor. Geride kalan 8 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.