Galatasaray Erzurumspor BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Sarı Kırmızılılar evinde galip

Galatasaray Erzurumspor maçı geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Erzurumspor’u konuk etti. Müsabakada baskılı oynayan Cimbom, 38. ve 45. dakikalarda Mohammed'ten gelen gollerle rakibine karşı 2-0'lık skorla üstünlük kurdu. Karşılaşmada başka gol olmazken Sarı Kırmızılı ekip Erzurum'u evinde mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Galatasaray Erzurumspor BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Sarı Kırmızılılar evinde galip
Galatasaray Erzurumspor BeIN Sports geniş özeti ve golleri! | Sarı Kırmızılılar evinde galip
GİRİŞ 28.02.2021 13:32 GÜNCELLEME 28.02.2021 13:32

Galatasaray Erzurumspor maçı golleri ve geniş özeti beIN Sports ekranlarından yayınlandı. Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında evinde Erzurumspor’u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibini baskı altına alan Sarı Kırmızılılar 38. dakikada Mohamed'in attığı golle öne geçti. Sol taraftan Emre Kılınç'ın ortasında Onyekuru'nun kafa vuruşunda kaleci Göktuğ'dan seken topu Mohamed penaltı noktası üzerinde önünde buldu. Mısırlı oyuncunun şutunda top ağlarla buluştu. İlk yarının son dakikasında Mısırlı golcü tekrar sahneye çıktı. Luyindama'nın pasında topla buluşan Mohamed'in sert şutunda üst direğe de çarpan top ağlarla buluştu. İlk yarı bu skorla tamamlanırken karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol olmadı. Galatasaray Erzurumspor'u evinde 2-0'lık skorla mağlup etti. 

GALATASARAY ERZURUMSPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

90' Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrıldı.

87' Erzurumspor gole çok yaklaştı! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Aatif'in vuruşunda Muslera gole izin vermedi.

86' Galatasaray'da Mohamed yerini Falcao'ya bıraktı.

82' Galatasaray'da Onyekuru yerini Kerem'e bıraktı.

82' Galatasaray'da Arda Turan yerini Babel'e bıraktı.

79' Galatasaray'da Mohamed, Da Costa'ya yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

76' Erzurumspor'da Osman yerini Murat Uçar'a bıraktı.

76' Erzurumspor'da Cenk Ahmet yerini Emrah'a bıraktı.

74' Erzurumspor gole çok yaklaştı! Savunma arkasına sarkan Aatif'ın ceza sahası sağ çaprazdan şutunda kaleci Muslera izin vermedi.

72' Galatasaray'da Etebo yerini Taylan'a bıraktı.

72' Galatasaray'da Emre Kılınç yerini Belhanda'ya bıraktı.

65' Galatasray farkı 3'e çıkardı. Arda'nın pasında ceza yayında topla buluşan Emre Kılınç'ın yerden şutunda top ağlarla buluştu. VAR incelemesinin ardından gol, pozisyonda elle oynama olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

60' Erzurumspor gole çok yaklaştı! Ceza sahasına giren Rashani topu içeriye çevirdi. Gomes topa dokunamadı!

55' İkinci yarı orta saha mücadelesiyle başladı, tempo düşük.

48' Erzurumspor'da Teikeu, Fernandes'e yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

46' Erzurumspor'da Buğra yerini Rashani'ye bıraktı.

46' İkinci yarı hakemin düdüğü ile başladı.

İlk yarı Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

45' GOOOOOLLL! Luyindama'nın uzun pasında savunma arkasına sarkan Mohamed'in sert şutunda üst direğe de çarpan top ağlarla buluştu.

41' Direkten döndü! Sol kanattan Emre Kılınç'ın ortasında savunmadan seken topa penaltı noktası üzerinde Arda'nın şutunda top üst direkten oyun alanına döndü.

38' GOOOOOLLL! Sol kanattan Emre Kılınç'ın ortasında Onyekuru'nun kafa vuruşunda kaleci Göktuğ'dan seken topu Mohamed penaltı noktasında önünde buldu. Mısırlı oyuncunun şutunda top ağlarla buluştu.

35' Sol kanattan Leo'nun ortasında Luyindama'nın ters kafa vuruşunda top kaleci Muslera'da kaldı.

30' Sakatlıklardan dolayı oyun bu dakikalarda sürekli duruyor.

24' Tehlikeli noktadan kazanılan serbest vuruşta Da Costa'nın vuruşta top direk dibinden dışarı gitti.

22' Galatasaray'da Etebo, Gomes'e yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

19' Erzurumspor gole çok yaklaştı! Sağ kanattan gelen ortada Gomes'in penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşta top kaleci Muslera'da kaldı.

15' Galatasaray gole yaklaştı! Sağ kanattan Yedlin'in ortasında ceza sahasında topla buluşan Onyekuru'nun vuruşunda top savunmadan geri döndü.

5' Karşılaşma düşük tempoyla başladı.

1' Müsabaka hakemin düdüğü ile başladı.

GALATASARAY ERZURUMSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 27. Haftasında Galatasaray Erzurumspor’u konuk ediyor. Türk Telekom Stadı’nda oynanacak olan maç 27 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. BeIN Sports HD kanalında canlı olarak yayınlanacak maçı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını, Ceyhun Sesigüzel ve Kemal Yılmaz yapacak. Maçın dördüncü hakemlik görevini Yasin Kol üstlenirken mücadeleye VAR hakemi olarak ise Halis Özkahya atandı.

İŞTE GS ERZURUM MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Ömer, Yedlin, Luyindama, Teixeira, Onyekuru, Etobo, Emre Kılınç, Arda, Fernandes, Mohamed

Erzurumspor: Göktuğ, Schwechlen, Costa, Teikeu, Butko, Omolo, Buğra, Osman, Cenk, Gomes, Chahechouhe

GALATASARAY’DA ERZURUM MAÇI ÖNCESİ 4 EKSİK

Galatasaray’da Erzurumspor maçı öncesi sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir ve Saracchi mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca yılbaşında geçirdiği kaza sonucu sakatlanan Omar Elabdellaoui’da Erzurumspor karşısında kadroda yer almayacak. Öte yandan 3 maç ceza alan Oğulcan Çağlayan’da bu maçta kadroda olamayacak.  

ERZURUMSPOR’DA 2 OYUNCU KART CEZALISI 2 OYUNCU SAKAT

Deplasmanda Galatasaray’la karşılaşacak olan Erzurumspor’da sakatlıkları bulunan Obertan ve Oltan Karakullukçu mücadelede yer alamayacak. Öte yandan sarı kart cezalısı olan Boumal ve kırmızı kart cezalısı olan Szumski Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. 

İKİ TAKIM ARASINDAKİ 4. KARŞILAŞMA

Süper Lig’e çıktığı 2018 yılından bu yana Galatasaray’la 3 kez karşı karşıya gelen Erzurumspor henüz galibiyet elde edemedi. 27 Şubat Cumartesi günü 4. kez karşılaşacak olan iki takım arasında oynanan daha önceki maçlarda Galatasaray 2 kere kazanırken, geride kalan 1 maçta taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.  

GALATASARAY’DA İKİ OYUNCU KART SINIRINDA

Galatasaray'da sarı kart ceza sınırında bulunan iki isim var. Younes Belhanda ve Christian Luyindama yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 27. haftadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'in en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Ligin geride kalan bölümünde 50 kez ağları havalandıran Sarı Kırmızılılar, kalesinde ise sadece 19 gol gördü. Cimbom, bu alanda ligin en iyi ekibi olarak dikkat çekiyor.