Mesut Bakkal: İkinci golde Arda tartışmasız ofsaytta

BB Erzurumspor teknik direktörü Mesut Bakkal, 2-0 kaybettikleri Galatasaray karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Mesut Bakkal: İkinci golde Arda tartışmasız ofsaytta
Mesut Bakkal: İkinci golde Arda tartışmasız ofsaytta
GİRİŞ 27.02.2021 21:41 GÜNCELLEME 28.02.2021 10:05
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 27. haftasında sahasında BB Erzurumspor'u konuk eden Galatasaray, Mostafa Mohamed'in attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı. Sarı kırmızılı ekip, bu sonucun ardından puanını 57 yaparak liderliğini sürdürdü. Galatasaray böylece, son 8 maçından da 24 puan çıkarmış oldu.

Mesut Bakkal, "Bu kadar net gol pozisyonu yakaladığın maçtan puansız ayrılmak üzücü. Bir takım Galatasaray'a karşı daha ne kadar pozisyon yakalayabilir ki?" dedi.

Arda Turan'ın Galatasaray'ın attığı ikinci golde ofsayt olduğunu söyleyen Bakkal, "Beni bilenler bilir hiç hakemler hakkında konuşmayan birisiyim, yardımcı olmaya çalışıyoruz. İkinci golde Arda'nın hareketlenmesi var, tartışılmayacak bir ofsayt. Bir pozisyonda Arda demiş ki hakeme 'Bana sarı kart vermeniz gerekiyor', o sarı kartlıksa bu kırmızı kart ceza sahasındaki..." dedi.

Bakkal, "İkinci yarıda Gomes ve Aatif'in pozisyonları var. Bir pozisyonda Aatif'in pas vermemesi, birinde kaleciye vurması. 4'ü golle sonuçlanabilecek 7 net pozisyonumuz var. 90 dakika disiplinden kopmayan oyuncularımı kutluyorum. Sonuç kötü de olsa iyi bir maç oynadık" diye konuştu.

BASIN TOPLANTISI

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda 2-0 yenildikleri Galatasaray maçında net pozisyonlar bulmalarına rağmen değerlendirememelerinin üzücü olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik adam Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Müsabakada 7 net gol pozisyonlarının olduğuna değinen Bakkal, "Bu kadar net pozisyon yakaladığımız maçtan puansız ayrılmak üzücü. Bir takım Galatasaray'a karşı özellikle deplasmanda ne kadar pozisyon bulabilir ki? Maçın 37. dakikasına kadar istediğimiz bir oyun vardı. Top Galatasaray'daydı ama pozisyon vermemeyi başardık. İki net pozisyonumuz var. Böyle pozisyonları yakaladığınız zaman atacaksınız. Gomes'in şutu gol olsa farklı şeyler konuşabilirdik." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Mustafa Muhammed'in attığı ilk golün karambol olduğunu dile getiren Bakkal, "İkinci golde tartışmalı bir durum var. Maç önü planımız ilk golü yiyene kadar tuttu. İkinci devre çift santrfora dönmeyi planladık. Dönünce de net pozisyonlara girdik. Dördü golle sonuçlanabilecek 7 net pozisyonumuz var. 90 dakika disiplinden kopmayan, mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Üzgünüz ama çarşamba günü Fatih Karagümrük ile karşılaşacağız. Şimdi ona hazırlanacağız. Sonuç kötü de olsa iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Bu üretkenliğimiz devam ettiği sürece çoğu maçı kazanabilecek bir takımız." ifadelerini kullandı.

Mesut Bakkal, hakem kararlarıyla ilgili, "İkinci golde Arda'nın hareketlenmesi tartışmasız ofsayt. İlk yarı 1-0 geride girebilsek farklı olabilirdi. İkincisi, Emrah'a yapılan faulde Arda'nın sarı kart istediğini oyuncularım söyledi. Hakem sırtını dönüp gitti. Galatasaray'ı tebrik ederim. İyi bir maç oynadığımız için mutluyuz." şeklinde görüş belirtti.

YORUMLAR 36
  • vatanım 3 yıl önce Şikayet Et
    ofsayt veya değil işin acı tarafı dün yorumcuları izlediğimde hepsinin ağız birliği ile ofsayt değil demesi ve hatta öyle yerlerden öyle kurallar çıkardılar ki şaşılır. Acaba o golü Erzurum atsaydı yine aynısı olur muydu?
    Cevapla
  • emrah66 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda'nın zekası sayesinde gol geldi aslinda.bu tip calismalar yapilabilir tuzak kurana tuzak kurulabilir hocam buz gibi gol cok da guzel gol arda abeyi akliyla mohammed kardesine asist yaptı ♥️
    Cevapla
  • Yakup turkdogan 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesut bakkalda biliyor ofsait olmadigini fenerbahce malzeme topluyor
    Cevapla
  • Cem 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüzlerce böyle pozisyon var Hepsine ofsayt çaldılar Galatasaray olunca neden çalmıyor lar mesele ofsayt değil anlamadınız mı GS Şampiyon yapmak
    Cevapla
  • Retro 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş burası ağlama duvarı degil hadi git kendi takımına yorum yap hadee
    Cevapla
  • Paşa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam “FUTBOL” Antrenörü mü olacak? Daha aktif ve pasif ofsayt ı bilmiyor!
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Ha sen biliyorsun yani aç ilk önce kuralı Bi oku bakalım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sallama boş boş
    Cevapla
  • Akıncı Imam 3 yıl önce Şikayet Et
    Kıvır Kıvır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle