Başakşehir Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi muhtemel 11'ler!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde birbirinden zorlu rakiplerle dişe diş mücadele eden Medipol Başakşehir, İngiliz rakibi Manchester United’ı Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda konuk etmeye hazırlanıyor. Turuncu-lacivertlilerin mücadelesine tanıklık etmek isteyen futbolseverler Başakşehir Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? sorusuna cevap arıyor. İşte Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. karşılaşma detayları...

Başakşehir Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi muhtemel 11'ler!
Başakşehir Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi muhtemel 11'ler!
GİRİŞ 04.11.2020 16:18 GÜNCELLEME 04.11.2020 16:18

Başakşehir Manchester United maçı saat kaçta başlayacak? Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Medipol Başakşehir ingiliz devi Manchester United karşısında bu akşam sahaya çıkmaya hazırlanıyor. PSG karşısında ortaya koyduğu oyunla tüm futbol otoritelerinin ve taraftarların beğenisini kazanan turuncu lacivertliler bu karşılaşmadan puan veya puanlar almak için var gücüyle mücadele edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda ilk puanıyla tanışmak isteyen Medipol Başakşehir, ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan sahadan galibiyetle ayrıldı. Rakip Manchester United H grubunda RB Leipzig ve Paris Saint-Germain mağlup etmişti. Grupta lider durumda bulunan kırmızı şeytanlar oynadığı karşılaşmada rakip fileleri 7 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 1 gol gördü. M.United karşılaşması öncesinde Başakşehir'deki tek hedef sahadan 3 puanla ayrılarak gruplardan çıkma şansını sürdürmek. Peki Şampiyonlar Ligi Başakşehir Manchester United maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte Başakşehir ve Manchester United’ın muhtemel 11’leri…

BAŞAKŞEHİR M.UNİTED MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. hafta karşılaşmasında Başakşehir ile Manchester United arasında oynanacak karşılaşma bu akşam (4 Kasım) saat 20.55’te başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Zorlu mücadelenin muhtemel kadroları belli olmaya başladı. İşte Başakşehir ve M.United’ın Devler Ligi kadroları;

Medipol Başakşehir: Mert, Rafael, Skrtel, Epureanu, Mbombo, Mehmet Topal, Berkay, Visca, İrfan, Deniz, Demba Ba (OKAN BURUK)

Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Pogba, McTominay, Fred, Fernandes, Greenwood, Rashford  (SOLSKJAER)

DEVLER LİGİ MÜCADELESİ HANGİ KANALDA?

Başakşehir’in Manchester United’ı konuk edeceği karşılaşma bu akşam saat 20.55’te beIN sports hd1 kanalından canlı olarak naklen yayınlanacak.

M.UNİTED TEKNİK DİREKTÖRÜ “KARŞILAŞMA ZOR GEÇECEK”

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda yarın Medipol Başakşehir'le karşılaşacak Manchester United'ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer ve takım kaptanı Harry Maguire ile birlikte dijital bir ortamda düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Medipol Başakşehir maçının zor geçeceğini dile getiren Solskjaer, "Gruptaki iki maçımızı da kazandık. Başakşehir'le üçüncü maçımıza çıkacağız. Zor bir takıma karşı oynayacağız. İyi oynayabilirsek 3 puanla evimize döneceğimizi düşünüyoruz. " ifadelerini kullandı.

BAŞAKŞEHİR 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKACAK!

Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları üçüncü karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Başakşehir’in T. Direktörü Okan Buruk 3 puan için sahaya çıkacaklarını söyledi. Kendi oyunlarını sahaya yansıtmak istediklerini vurgulayan Buruk” Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah burada hem gol atarız, hem kazanırız. Hepsi olur."Hangi takımla oynarsanız oynayın, rakip takımın etkili yanlarından korkuyorsunuz. Konyaspor'la oynarken de Konyaspor'un hücumundaki oyuncular etkiliydi.” dedi. Solskjaer'in sözlerini okuduğunu belirten Başakşehir Teknik Direktörü,  Birbirimize karşı da oynadık. Ben futbolcuyken de çok başarılı bulduğum bir oyuncuydu. Aynı zamanda çok başarılı bir teknik adam. Biz de inşallah onlara karşı 3 puanla tanışırız." şeklinde konuştu.