Okan Buruk: En büyük hayalim...

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Manchester United maçı öncesi konuştu.

Okan Buruk: En büyük hayalim...
Okan Buruk: En büyük hayalim...
GİRİŞ 03.11.2020 19:17 GÜNCELLEME 03.11.2020 19:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı mücadele edecek olan Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"GOL LAZIM!"

PSG maçında oynadıkları gibi oynayacaklarını söyleyen Buruk, "Kimle oynarsanız oynayın, rakibinizin etkili yanlarından korkuyorsunuz. Şampiyonlar Ligi'ne her maçı kazanmak için çıkıyoruz, ilk iki maçta da bunu gösterdik. PSG'ye şanssız yenildik, golü bulsak kazanabilirdik. Manchester'a da aynı şekilde oynayacağız. Gol lazım." ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK HAYALİM..."

Okan Buruk, basın toplantısında 'En büyük hayaliniz ne?" sorusuna, "En büyük hayalim ikinci şampiyonluk." cevabını verdi.

"KENDİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ"

Kendi oyunlarını sahaya yansıtmak istediklerini belirten genç teknik adam, "Manchester United nasıl bir rotasyon yapacak bilmiyorum ama biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Umarım gol atarız ve kazanırız." dedi.

"SOLSKJAER İYİ İŞLER YAPIYOR"

Rakip takım teknik direktörü Solskjaer'in iyi işler yaptığınıs dile getiren Okan Buruk, "Ole Gunnar Solskjaer'in 'Okan Buruk'la aynı yaştayız ama teknik adam olarak benden daha tecrübeli' demesini okudum. Aynı dönemin futbolcularıyız, birbirimize karşı oynadık. Teknik adam olarak da iyi işler yapıyor. Umarım yarın kazanırız." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 7
  • VANLI 3 yıl önce Şikayet Et
    avrupada varlık göstermeyen takım şampiyon olmamalı
    Cevapla
  • vanliya 3 yıl önce Şikayet Et
    tamamdir , sen söyle biz o takimi sampiyon yapacagiz canim benim.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Keleş misin nesin Uefa bile Trabzon'un cezasını kaldırmayalım diye Türkiye'den bize baskı yapan takımlar oldu demedi mi? Ayrıca her zaman cezaları açıklamak için sezonun bitmesini bekleyen Uefa nedense salgın döneminde Trabzon'a cezayı açıkladı. iyi giden takımın dengesini bozarak malum takımı şampiyon yaptılar. Mhk nin aslanlarının çaldığı puanları da ayrıca hatırlatayım sana: Gaziantep maçında halis, Başakşehir maçında fırat, trabzondaki denizli ve göztepe maçlarında halil ve abdulkadir...
    Cevapla
  • mustafa kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    en büyük hayalin ş.liginde gol atmak olmalı
    Cevapla
  • 1289 3 yıl önce Şikayet Et
    En büyük hayaliniz nasıl 2. şampiyonluk hocam? hayal kırıklığına uğradım, bu kadar küçük düşünerek başarının devamı gelmez
    Cevapla
  • K¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    ahmet hehe zaten türkiyede bütün kurumlar işini gücünü bırakmış senin ts oparesyon çekmişler bıktırdıniz bu mılletı çok içiniz yanmısa çekilin ligten gidin Akçaabatla oynayın herkez size operesyon çekiyor ne büyük takımsıniz vaybe.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacaktı ya şampiyonlar ligini mi kazanacak? bir daha Trabzonspor gibi her taraftan operasyon çekilen bir takımla da şampiyonluk yarışı yaşatmazlar ona. baksana fener i şimdiden şampiyon göstermeye başladılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle