Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta? Mücadele seyircisiz oynanacak...

Süper Lig 26. haftada Trabzonspor şampiyonluk yolundaki rakibi Başakşehir’i konuk etmeye hazırlanıyor.Okan Buruk yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Başakşehir ise deplasmanda rakibini yenerek şampiyonluk yolunda bordo mavilileri saf dışı bırakmanın hesaplarını yapıyor. Taraftarların heyecanla beklediği Trabzon Başakşehir maçı hangi gün, karşılaşma hangi kanaldan yayınlanacak? İşte zirve mücadelesinin detayları!

Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta? Mücadele seyircisiz oynanacak...
Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta? Mücadele seyircisiz oynanacak...
GİRİŞ 13.03.2020 11:17 GÜNCELLEME 14.03.2020 11:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig zirve mücadelesinde iki güçlü ekibin karşılaşmasına 26. haftada ev sahipliği yapıyor. Bir maç eksiği olmasına rağmen zirveden uzaklaşmayan Hüseyin Çimşir yönetimindeki Trabzonspor ayağına gelen fırsatı değerlendirmek istiyor. Okan Buruk Teknik Direktörlüğünde iyi bir çıkış yakalayan Başakşehir bu performansını Trabzonspor deplasmanında da ortaya koymak istiyor. Sosa, Nwakaeme, Sörloth ve Uğurcan gibi kaliteli isimlere sahip Trabzonspor kendi evinde ağırladığı takımlara zor anlar yaşatıyor. Geride bıraktığımız hafta Gaziantep deplasmanından 1 puanla dönen Trabzonspor ligin bitmesine kısa bir süre kala puan kaybı yapmak istemiyor. Avrupa’da ve ligde yoluna dolu dizgin devam eden turuncu lacivertliler Trabzonspor deplasmandan 3 puanla dönmenin yollarını arıyor. İşte taraftarların heyecanla beklediği Trabzonspor Başakşehir mücadelesi detayları….

 

KARŞILAŞMA SEYİRCİSİZ OYNANACAK!

Türkiye’de ilk koronavirüsü vakasının görülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanan  kabinede Nisan ayı sonuna kadar tüm spor karşılaşmalarının seyircisiz  oynanması kararı çıktı. Alınan bu karar sonrasında Süper Lig 26. haftada oynanacak Trabzonspor Başakşehir karşılaşması seyircisiz oynanacak.

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇ SAATİ

Ligde zirveye sahip olmak isteyen  Trabzonspor ve Başakşehir mücadelesi Medical Park Stadyumunda 15 Mart Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.

MÜCADELE HANGİ KANALDA?

 

Süper Lig’de liderlik için avantaj yakalamak isteyen iki takımın mücadelesi  Pazar günü saat 17.00’da beİN sports hd 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MÜCADELENİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Hafta İçi oynadığı Yeni Malatyaspor maçıyla liderliği eline geçiren Trabzonspor en yakın takipçisi Başakşehiri ağırlayacağı karşılaşmada Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak .

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Campi, Da Costa, Novak, Pereira, Sosa, Obi Mikel, Ndiaye, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Başakşehir: Mert Günok, Skertel, Ponck, Caiçara, Clichy, İrfan Can, Mahmut, Aleksic, Visca, Demba Ba, Crivelli

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI DETAYLARI

Trabzonspor bu sezon ligde en fazla gol atan takım olarak dikkat çekiyor. Karadeniz temsilcisi oynadığı 25 karşılaşmada rakip fileleri 55 kez sarsarken kendi kalesinde ise sadece 26 gol gördü. Trabzonspor oynadığı son 5 karşılaşmada 12 kez rakip ağları sarsarken kalesinde ise sadece 6 gol gördü.

Başakşehir oynadığı son 5 karşılaşmada sadece Sivasspor karşısında puan kaybı yaşadı. Oynadığı son 5 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez havalandıran turuncu lacivertliler kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Sezonun ilk yarısında oynanan Başakşehir Trabzonspor maçı 2-2 eşitlikle tamamlandı.

 

YORUMLAR 1
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayde Trabzon um hem başakşehir i hemde hakemleri yen!!
    Cevapla