Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11’ler belli oldu!

Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Fenerbahçe’de işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de geride bıraktığımız son 6 karşılaşmadan galibiyet çıkaramayan sarı lacivertlilerde hedef Konyaspor mücadelesiyle yükselişe geçmek. Peki Süper Lig 26. haftada oynanacak Konyaspor Fenerbahçe maçı hangi gün yayınlanacak? İşte taraftarların beklediği Konyaspor Fenerbahçe maçı muhtemel kadrolar...

Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11’ler belli oldu!
Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? Muhtemel 11’ler belli oldu!
GİRİŞ 14.03.2020 09:42 GÜNCELLEME 14.03.2020 09:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezona Ersun Yanal yönetiminde iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe gösterdiği performansla tüm taraftarlarının takdirini toplamıştı. Devre arasında maddi sıkıntılardan ötürü takviye yapmakta zorlanan Fenerbahçe sezonun ikinci yarısında kendisinden beklenilen performansın çok uzağında kaldı. Puan sıralamasında Başakşehir, Trabzonspor,Galatasaray, Sivasspor ve Beşiktaş’ın ardında kalan sarı lacivertliler Konyaspor müsabakası ile çıkış yapmanın planlarını yapıyor. Kanat hücumlarından bir türlü istediği desteği alamayan Fenerbahçe’nin gol ve asist yükünü Max Kruse ve Vedat Muriç çekiyor. Aykut Kocaman'ın Şubat ayının ortalarında takımdan ayrılmasıyla oyun sisteminde köklü değişikliklere giden Konyaspor’da kendinden beklenilen performansın altında seyrediyor. Puan sıralamasında düşme hattının hemen üstünde bulunan Konyaspor, Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmada rakibini mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Taraftarların ve futbolseverlerin heyecanla beklediği Konyaspor Fenerbahçe maçı hangi gün? Muhtemel kadrolar ve karşılaşmaya dair tüm detaylar…

 

MAÇ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Süper Lig 26. haftada Konyaspor ve Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği mücadele 14 Mart Cumartesi saat 20.00’da Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda başlayacak.

MÜCADELE HANGİ KANALDA?

Puan sıralaması da üst sıralara yükselmeyi hedefleyen  Konyaspor  ve Fenerbahçe arasındaki müsabaka beİN sports hd 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KARŞILAŞMA SEYİRCİSİZ OYNANACAK!

Türkiye’de ilk koronavirüsü vakasının görülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanan  kabinede Nisan ayı sonuna kadar tüm spor karşılaşmalarının seyircisiz oynanması kararı çıktı. Alınan bu karar sonrasında Süper Lig 26. haftada oynanacak Konyaspor  Fenerbahçe mücadelesi  seyircisiz oynanacak.

HAKEM AÇIKLANDI!

Konyaspor'un Fenerbahçe'yi ağırlayacağı mücadelede Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Serkan Ok yapacak.

 

KONYASPOR FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

Konyaspor:  Ozan Oruç, Selim Ay, Uğur Demirok, Skubic, Guilherme,  Jönsson, Milosevic, Hadziahmetovic, Ömer Ali, Shengelia, Riad Bajic

Fenerbahçe: Harun Tekin, Hasan Ali Kaldırım, Gustavo, Jailson, İsla, Emre Belözoğlu, Tolga Ciğerci, Mehmet Ekici, Ferdi Kadıoğlu, Zajc, Vedat Muriç

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI DETAYLARI!

Fenerbahçe bu sezon ligde oynadığı son 6 karşılaşmadan galibiyet çıkaramadı. Sarı lacivertliler son 6 karşılaşmada rakip kaleyi 8 kez havalandırırken  kalesinde gördüğü 12 gole engel olamadı. Fenerbahçe’de Konyaspor mücadelesinde cezası sebebiyle Ozan Tufan, Serdar, Tolgay, Altay forma giyemezken Max Kuruse, Rodrigues, Sadık ve Falette sakatlıkları sebebiyle sahada olamayacak.

Bülent Korkmaz yönetimindeki Konyaspor ise oynadığı son 5 karşılaşma da 4 gol atarken kalesinde ise 6 gol gördü. Sezonun ilk yarısında iki takımın karşı karşıya geldiği mücadele Kadıköy’de Fenerbahçe’nin 5-1 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

YORUMLAR 1
  • Insan 4 yıl önce Şikayet Et
    Maca daha bir ay var
    Cevapla