Fenerbahçe'nin 'ah' dediği 15 puan!

Son üç haftada ilk golü atmasına rağmen skoru korumayı başaramayan sarı-lacivertliler, sezon toplamında ise bu şekilde tam 15 puanı çimlere gömerek büyük hüsran yaşadı.

Fenerbahçe'nin 'ah' dediği 15 puan!
Fenerbahçe'nin 'ah' dediği 15 puan!
GİRİŞ 09.03.2020 10:22 GÜNCELLEME 09.03.2020 10:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de son üç haftada da öne geçmesine rağmen skoru tutamayan Fenerbahçe, bu şekilde 15 puan kaybetti.

 

 

Sabah'ta yer alan habere göre; Zirvede 16'sı Ünal Karaman yönetiminde olmak üzere öne geçip 18 puan kaybeden Trabzonspor yer aldı. Şampiyonluk yarışından uzak kalan sarı-lacivertliler, özellikle büyük maçlarda zorluk yaşadı.

3. ve 20. haftada Trabzonspor'a karşı öne geçmesine rağmen 1 beraberlik, 1 yenilgi alırken, 23. haftada da Galatasaray'a karşı önde götürdüğü maçı 3-1 kaybetti

 

 

KULÜBENİN VARLIĞI YOKLUĞU BİR

Kanarya, 4. haftada Alanyaspor mücadelesini de 3-1 yenilgiyle kapattı. 24. ve 25. haftada oynanan Antalya ve Denizli maçları 2-2 bitti. Başakşehir galibiyeti sonrası çıktığı altı maçta da kaybeden Fenerbahçe, bu sezon kulübeden oyuna giren oyunculardan sadece üç gol bulabildi. Oyuna sonradan giren isimlerden iki asist çıkarırken, bu değer Sivas'ta 16, Başakşehir ve Alanya'da 10 oldu. Sarı-lacivertliler, kulübeden giren oyunculardan bulduğu skor katkısında ligde gerilerde kaldı.

3-0'DAN MAÇ VERDİLER

F.Bahçe'nin gençleri de ağabeylerinin izinde! U15 takımı dün Beşiktaş ile kendi evinde oynadığı derbide 3-0 öne geçmesine rağmen 4-3y enildi. Sarı-lacivertliler, Osman (2) ve Mahir'in golüyle 36. dakikada 3-0'ı buldu. Beşiktaş; Semih (2), Yusuf ve rakibin kendi kalesine attığı golle kazandı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 5
  • kılıçarslan 4 yıl önce Şikayet Et
    gs fetöcü lobisi ve bazı hakemlerin gasp ettiği puanlar.
    Cevapla
  • Nedim 4 yıl önce Şikayet Et
    Velevki o 15 puanı almış olsa bile yine kaybederdi dünyanın hiçbir yerinde kaleciyle bu kadar çok top oynayan takım yok böyle futbol olmaz
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    yanlış artık dünyada kalecilerde toplu oyunun içinde ve büyük kulüpler özellikle alty gibi toplu oyunun içinde olabilen kaleciler alıyorlar
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem tarafından gasp edilen 15 puan onlar. Biz taraftar olarak herşeyi görüyoruz. Kimlerin talimatıyla doğrandığımızı gayet iyi biliyoruz.
    Cevapla
  • Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemleri suçlayacağınıza takıma bi çare bulun takım dökülüyor tel tel onudamı görmüyorsunuz
    Cevapla