Trabzonspor'dan Gaziantep FK maçı için kural hatası başvurusu

Trabzonspor Kulübü, Gaziantep FK maçında kural hatası olduğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Trabzonspor'dan Gaziantep FK maçı için kural hatası başvurusu
Trabzonspor'dan Gaziantep FK maçı için kural hatası başvurusu
GİRİŞ 09.03.2020 16:01 GÜNCELLEME 09.03.2020 17:39
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, Süper Lig´in 25´inci haftasında oynanan ve 1-1 eşitlikle tamamlanan Gaziantep FK maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu´na (TFF) başvurarak, müsabakanın tekrarlanmasını talep etti.

 

 

Bordo-mavili kulüpten Gaziantep FK maçının tekrarlanması talebiyle TFF´ye yapılan başvuruda, karşılaşmanın sonuna 5 dakikalık kayıp süre eklendiği ancak bu süre oynanmadan hakem tarafından oyunun sona erdirildiği belirtildi. Başvuruda, şu ifadelere yer verildi:

"Açıklanan gerekçelerle, söz konusu müsabakada kural hatası yapılması nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatı´nın 7´nci maddesine uygun olarak süresi için itiraz etme gereği hasıl olmuştur. Açıklamış olduğumuz gerekçelerle; 07.03.2020 tarihinde Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.-Trabzonspor A.Ş. arasında oynanan Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında kural hatası yapıldığının tespiti ile bu sebeple müsabakanın tekrarına karar verilmesi talep ederiz."

 

 

YORUMLAR 40
  • Gümüşhaneli TS 29 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'a operasyon çekenler bu operasyonların altında kalır. o kupa istanbul dışına çıkacak!
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar aziz yıldırımın açıklamalarından yaptıklarından tiksinmiştik, şimdi onun yerini trabzonsporlular aldı. Arkadaş herkese karşı hakemler berbat maç yönetiyor yapmayın etmeyin. Çok güzel kadronuz var, gayette iyi gidiyorsunuz, daha 8-10 hafta var önünüzde çıkın işinize bakın ya. İyice antipatik oluyorsunuz kamuoyunun nezdinde.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok ağlayanlar cok puan kaybediyor nedense demek ki bundan sonra ağlamaklı geçecek her maçınız siz ünal ile ayrildığınızda hata yaptınız.
    Cevapla
  • nikelaj 4 yıl önce Şikayet Et
    yersenn. hep puan kaybedince hata yapildi diyorlar. bir kez de adam gibi deyin ki rakibimize haksizlik yapildi. hakem hatasi ile 3 puan aldik. nerde o haysiyet. milyon avrolar olunca işin icinde taviz veriliyor demekki.
    Cevapla
  • Özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iyice şaşırdılar yav federasyon sizden hakemler sizden bu feryat neden bir maçı hakem düzgün yönetti diye mi gs geçti bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle