Kasımpaşa Galatasaray maçı saat kaçta başlıyor, maç hangi kanaldan yayınlanacak? (Süper Lig)

Süper Lig 21. hafta mücadelesinde Kasımpaşa evinde Galatasaray’ı konuk ediyor. Ligin ikinci yarısında vites arttıran Fatih Terim ve öğrencileri Kasımpaşa deplasmanından galibiyetle dönerek haftayı kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor. Ara transfer döneminde takıma yaptığı takviyelerle iyi bir çıkış yakalayan Galatasaray’ın muhtemel 11’i belli oldu mu? Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Kasımpaşa Galatasaray maçı saat kaçta başlıyor, maç hangi kanaldan yayınlanacak? (Süper Lig)
Kasımpaşa Galatasaray maçı saat kaçta başlıyor, maç hangi kanaldan yayınlanacak? (Süper Lig)
GİRİŞ 08.02.2020 13:23 GÜNCELLEME 08.02.2020 13:23

Devre arasında Henry Onyekuru, Saracchi ve Sekidika gibi önemli isimleri kadrosuna katan sarı kırmızılılar ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı. Antalyaspor,Denizlispor, Konyaspor ve son olarak evinde Kayserispor’u mağlup etmeyi başaran Galatasaray Kasımpaşa’yı evinde mağlup ederek 5’de 5 yapmak istiyor. Ligin son sıralarında bulunan Kasımpaşa için tehlike çanları çalmaya başladı.Sezona Tayfur Havutçu yönetiminde başlayan Kasımpaşa’da alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik adamla yollar ayrılmıştı. Devre arasına 2 hafta kaldığı için  acele karar vermek istemeyen Kasımpaşa yönetimi takımı Teknik Sorumlu Erkan Çoker’e emanet etmişti. Kötü gidişata son vermek isteyen lacivert beyazlılar takımın başına geçtiğimiz günlerde Fuat Çapa’yı getirdi. Geri kalan 14 haftada Kasımpaşa’nın T. Direktör Fuat Çapa yönetiminde nasıl bir performans ortaya koyacağı merak ediliyor. Galatasaray maçı ile alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Kasımpaşa’da maç öncesi David Pavelka, Koita, Sadiku gibi isimlerin sakatlıkları sürüyor. Zirveyi ve alt sıralardaki puan durumunu yakından ilgilendiren Kasımpaşa Galatasaray maçı 9 Şubat saat 19.00’da başlayacak. İki istanbul ekibinin mücadelesinde Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılığını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşma Bein Sport 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KASIMPAŞA GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Kasımpaşa: Fatih Öztürk, Brecka, Yassine Meriah, Oussama Haddadi, Florent, Tarkan Serbest, Quaresma, Mickael Tirpan, İlhan Depe, Ndongala, Baba Thiam

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Linnes, Seri, Emre Akbaba, Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Adem Büyük

SÜPER LİG’DE 32. RANDEVU

Kasımpaşa ile Galatasaray Süper Lig’de 32.kez karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmalarda sarı kırmızılıların 20, Kasımpaşa’nın ise 5 galibiyeti bulunuyor. Süper Lig’de bu sezon oynadığı 20 karşılaşmada en az gol yiyen takım olma başarısı gösteren Galatasaray’da kaleci Muslera performansıyla teknik ekibi memnun ediyor. Kasımpaşa ise savunma hattı ile taraftarlarına güven vermiyor. Geride kalan 20 hafta da kalesinde 43 gol gören lacivert beyazlılar ligin en fazla gol yiyen ikinci takımı konumunda. Galatasaray karşılaşması öncesi takımın başına yeni geçen Fuat Çapa Galatasaray maçından puan veya puanlarla ayrılarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.