G.Saray, Lemina için masaya oturdu!

Galatasaray yönetimi, sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan kiraladığı Lemina'nın bonservisi için pazarlıklara başladı.

G.Saray, Lemina için masaya oturdu!
G.Saray, Lemina için masaya oturdu!
GİRİŞ 08.02.2020 12:10 GÜNCELLEME 08.02.2020 12:30
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray yönetimi, sezon başında bir sezonluğuna kiralık olarak kadroya katılan Mario Lemina'nın bonservisini almak için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton ile görüşmelere başladı.

Sarı-kırmızılı yönetim, sezon başında sözleşmeye eklenen 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu düşürmek için Southampton ile pazarlıkları sürdürüyor. Gabonlu futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında bu sezon gösterdiği performansla Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelirken, yönetim 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak için uğraş veriyor.

Ayrıca İngiltere merkezli Daily Echo'nun haberine göre, Southampton sezon başında kiralık olarak başka takımlara gönderdiği Mario Lemina, Wesley Hoedt, Guido Carillo, Mohamed Elyounossi ve Fraser Forster'ın geri dönmesini istemiyor. Mustafa Cengiz ve yönetimi, bu durumdan yararlanmak isterken, daha düşük bir ücret karşılığında Lemina'nın tapusunu almak istiyor. Lemina'nın da hem İstanbul'dan hem Galatasaray taraftarlarından çok etkilendiği ve sarı-kırmızılı forma altında kariyerine devam etmek istediği öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 13
  • Ne mutlu 4 yıl önce Şikayet Et
    At imzayı al parayı yatsın alıştı bizim kulüpler böyle işlere
    Cevapla
  • fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    çok erken hele bi şampiyon olun ondan sonra belki.
    Cevapla
  • gsli 4 yıl önce Şikayet Et
    beş para etmez
    Cevapla
  • Sakat almayın 4 yıl önce Şikayet Et
    ALmayın adam sakatlanıp duruyor elimizde patlar iyi oyuncu ama bize sağlam adam istikrarlı oyuncu lazım
    Cevapla
  • Ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetimin öyle bir kabiliyeti oldugunu düşünüyorum açıkcası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle