Donk'un sözleşmesindeki o madde!

Geride bıraktığımı sezon başında Galatasaray'la iki yıllık sözleşme yenileyen Hollandalı futbolcu Ryan Donk'un kontratında yer alan madde nedeniyle bir maçta daha oynaması durumunda 2 milyon TL daha kazanacağı ortaya çıktı.

Donk'un sözleşmesindeki o madde!
Donk'un sözleşmesindeki o madde!
GİRİŞ 07.02.2020 09:57 GÜNCELLEME 07.02.2020 09:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray ile iki yıllık nikah tazeleyen Ryan Donk'un sözleşmesine bu sezon için "Lig ve Avrupa'da 21 maçta oynarsa 300 bin Euro bonus alır" maddesi konmuştu.

Şu ana kadar ligde 14, Avrupa'da ise 6 maça çıkan Hollandalı yıldız, hafta sonu oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyerse 300 bin Euro (Yaklaşık 2 milyon lira) daha kazanacak.

AHMET ÇALIK YEDEĞE ÇEKİLECEK

Teknik direktör Fatih Terim kupa maçında oynattığı Ahmet Çalık'ı yedeğe çekecek. Kasımpaşa'ya karşı Donk'un oynaması bekleniyor.

YORUMLAR 5
  • asd asds 4 yıl önce Şikayet Et
    falcaodan iyi oynar oynatın bence
    Cevapla
  • Seyfi 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamı nereye koyarsan oynuyor, geçen sezonlarda forvet bile oynadı. Böyle adama verilen paraya acımam da, Tarık Çamdal gibilerine yedirilen paralara acırım.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    elde düzgün yerli oyuncu olmazsa böyle sürünmeye devam edersiniz. biraz arayın amatörde süper ligden olanlardan daha kaliteli gençler var.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin avrupada hangi takımdan senede üçyüzbin euro alabilirdi?
    Cevapla
  • sivasli5858 4 yıl önce Şikayet Et
    terim gicikligina oynatir. yonetim zarar etsin diye
    Cevapla