Fener kovdu, şampiyon oldu / VİDEO

Uzun yıllardır forvet sıkıntısı çeken Fenerbahçe'nin, hasta diye takımdan gönderdiği Brezilyalı Washington, Asya Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu tattı...

Fener kovdu, şampiyon oldu / VİDEO
Fener kovdu, şampiyon oldu / VİDEO
GİRİŞ 14.11.2007 20:20 GÜNCELLEME 28.04.2021 17:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uzun yıllardır forvet sıkıntısı çeken Fenerbahçe'nin 2002-2003 sezonunda transfer ettiği, ardından geçirdiği rahatsızlık sebebiyle apar topar gönderdiği Brezilyalı Washington, kariyerinin zirvesine çıktı.

Japon Ligi takımlarından Urawa Reds takımında oynayan Washington, bugün oynanan final maçında,  Asya Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu apoletini taktı.

60 bin kişi önünde oynanan final maçında Urawa Reds'in gollerini, Y. Nagai ve Y.Abe atarken, Urawa Reds, 2006'dan bu yana ki çıkışını sürdürdü.

Şampiyon Urawa Reds'in teknik direktörlüğünü de aynı zamanda eski Fenerbahçeli çalıştırıcı Holger Osieck yapıyor.

YORUMLAR 8
  • emrah290 16 yıl önce Şikayet Et
    onur türk. kusura bakma arkadşaım ama kovuldu gönderilmedi bi futbolcunun gönderilmesini bilmesek neyse ama kovulmayan adam bi anda gitmez resmen kovdunuz bunun ötesi yok sizde yakın zaten buydu
    Cevapla
  • Ayhan USTA 16 yıl önce Şikayet Et
    . Washington tam takıma alışmışken, üstelik en formda olduğu zamanda, sağlık raporu üzerine gönderilmiştir ve kovulma sözkonusu değildir. Başarılı bi oyuncu neden kovulsun ki? Ayrıca gönderilmese de maazallah bi maçta kalp krizinden ölseydi bunun sorumluluğunu kim taşıyacaktı? Bence iyi bir golcüydü, bitiriciliği ve son vuruş becerisi bu kadar yüksek ikinci bi adam hala gelmedi Fenere. Şuan takımda olmasını isterdim açıkçası.
    Cevapla
  • kazım güney 16 yıl önce Şikayet Et
    :)). aynı haberi resimdeki teknik direktor holger osieck için yapsanız daha iyiydi, malesef çok kolay teknik direktor harcıyoruz.
    Cevapla
  • onur türk 16 yıl önce Şikayet Et
    ayıp. kovma kelimesi yakışık değil.ciddi bi rahatsızlık sonucu gönderilmiştir. biraz daha dikkatli yorum yapalım
    Cevapla
  • Ahmet Eker 16 yıl önce Şikayet Et
    . Ya adam kalp krizi geçirse FBdeyken o zaman ne yazacaktı bu medya. Kader kısmet futbolda gidende olur gelende. Hastalığı olmasa zaten kalacaktı gönderilmesinin tek sebebi hastalık. Sevindim adam hayati tehlikesi olmasına rağmen futbola devam etmiş vede çok başarılı olmuş demekki adam çok seviyor futbolu başarılar dileriz. Allah yolunu açık eder inşallah. GS ve BJKliler yorum yaparken dikkatli olunuz ipin ucu kaçıyor ayıptır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle