Türkiye'yi üzen Mehmet Şanlı için harekete geçildi

Basketbolcu Mehmet Şanlı’nın ABD'ye gitmek için Atatürk Havalimanı'ndaki uçak şirketlerinin ofisleri önündeki bekleyişi devam ediyor. Şanlı için yurdun dört bir yanından yardımlar gelmeye başladığı öğrenildi.

GİRİŞ 30.03.2018 12:32 GÜNCELLEME 30.03.2018 14:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çocuk yaşta annesini kaybeden ve geçirdiği ağır psikolojik sorunlar nedeniyle basketbol yaşantısı genç yaşta sona eren 23 yaşındaki Mehmet Şanlı için Gençlik ve Spor Bakanlığı olmak üzere Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) harekete geçti.

Yetkililer, Şanlı'nın babasıyla irtibata geçti. Babanın, ‘Ben ilgilenmiyorum' dediği ileri sürüldü. 

Genç basketbolcu için yurdun dört bir yanından yardım geliyor. Yardımseverlerin gönderdiği yardım kolilerinin yakın bir zamanda genç basketbolcuya teslim edileceği öğrenildi.

Şanlı'nın ABD'ye gitmek için uçak şirketlerinin ofisi önündeki bekleyişi de devam ediyor. 

YORUMLAR 10
  • osmanli 6 yıl önce Şikayet Et
    doktorlar nerdesinizzzzzzzzzzz
    Cevapla
  • KanuniTR 6 yıl önce Şikayet Et
    Aile ve Sosyal Politikal Bakanligi bu duruma el atabilir. Durum bir azimden bir arzudan cikmis Saplanti haline gelmis ve ailevi sorunlarda buna tuz serpmis.. Uygun bir programla kardesimiz duzebilir..
    Cevapla
  • osmanli 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    baba ya bak...o cocuk cok para kazanan durumda olsaydi etrafi akraba denilen insanlarla dolu olurdu,yazik insaAllah tedavisi olur yine eski gunlerine döner..Allah yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Thenergize 6 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle bir şey yapılamaz mı? NBA'da oynayan Türk oyuncularla temasa geçilip onların vasıtası ile psikolojik destek amaçlı idmanlara çıkartılabilir.Bu tür bir desteğin NBA takımlarından sağlanacağını düşünüyorum.Geçmiş olsun kardeşimize...
    Cevapla
  • ReCo 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahın sevgılı Kulu.. Rabbım yanında Rahat Ol..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle