Pepe kimdir? Gerçek yaşı kaçtır?

Beşiktaş'ın yeni transfer Pepe kimdir? Dünyaca ünlü stoper Pepe kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte Pepe'nin biyografisi ve futbol kariyeri

Pepe kimdir? Gerçek yaşı kaçtır?
Pepe kimdir? Gerçek yaşı kaçtır?
GİRİŞ 06.07.2017 09:11 GÜNCELLEME 06.07.2017 09:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

PEPE KİMDİR?

26 Şubat 1983 senesinde dünyaya gelen Pepe aslen Brezilyalıdır. Brezilya'da doğmasına rağmen Portekiz vatandaşı olan Pepe, Maritimo takımında yıldızını parlatmış ve ardından Porto'ya transfer olmuştur. 1.87 boyundaki Pepe defans mevkinde oynamaktadır.

Porto'da 64 maçta forma giyen Pepe, 6 gol kaydetmiştir. Porto'daki performansının beğenilmesiyle İspanyol devi Real Madrid'e 30 milyon Euro karşılığında transfer olan Pepe, toplam 10 sezonda 229 maça çıktı ve 13 gol attı.

Aslen Brezilyalı olan Pepe, Brezilya'nın hiçbir alt yaş takımın forma giymedei ve 2006'da dönemin Milli Takım Teknik Direktörü Dunga'nın çağrısına rağmen Portekiz Milli Takımı'nı seçti. Aynı zamanda Portekiz Milli Takımı formasını giyen Pepe, milli takım formasıyla 85 maçta görev yaptı ve 4 gole imzasını attı.

YORUMLAR 4
  • emirefe 6 yıl önce Şikayet Et
    memleketimin futbol takımlarını yine kazıkladılar. ikinci bir melo vakası yaratacak tipte oyuncudur. hazır olun ayda bir kırmızı kartlarına. bu notumu bir yerlwre kaydedin olucak çünkü.
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam son kırmızısını 5 yıl önce görmüş bilmeden yorum yapmayın .
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun Beşiktaşa .
    Cevapla
  • erkan yasin sarikaya 6 yıl önce Şikayet Et
    tanimayan zatrn futboldan anlamayan bitridir
    Cevapla