Beşiktaş'ta flaş Pepe gelişmesi!

Beşiktaşlı yöneticiler Pepe'yi almak için öğleden sonra Lizbon'a gideceği ifade edilmişti.

GİRİŞ 03.07.2017 16:11 GÜNCELLEME 03.07.2017 16:11
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

beIN Sport'un son dakika geçtiği haberde; Beşiktaşlı yöneticiler Pepe'yi almak için öğleden sonra Lizbon'a gideceği belirtilmişti.

NTV Spor Beşiktaş muhabiri Övünç Özdem'e konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner, Pepe'ye başka teklifler olduğunu söylerken, "Juventus da istiyor. Şimdilik bir yere gitmiyoruz" ifadelerini kullandı. 

FENERBAHÇE'DEN AYNI TEKLİF

Portekiz basınında Fenerbahçe, Beşiktaş ile anlaşma noktasında olan Pepe için 2 yıllık 5 milyon Euro ve 2.5 milyon Euro imza parası teklif ettiği haberleri gündemdeydi. Portekiz'in Record gazetesinde Fenerbahçe'nin teklifine rağmen aynı teklifi yapan Beşiktaş'ın transferde avantajlı olduğu belirtilmişti.

YORUMLAR 17
  • fikret başkana 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşta böyle çirkef futbolcular istemiyoruz.
    Cevapla
  • asaf 6 yıl önce Şikayet Et
    klasik aziz çıkışı. bjk'nin 2 katini verir alır, seneye de gondermek icin elli takla atar
    Cevapla
  • patriot 6 yıl önce Şikayet Et
    aralarındaki TÜRK kökenli medine müdafii fahrettin paşanın konağında kurulan takım BEŞİKTAŞ cumhuriyetin mason osmanlının rum ,levanten fp takımına karşı,tabii bunlar bilinmez bizim ehli iman 1925 ten bu yana ancak bu günlerde doğru tarihe ulaşabiliyor
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber doğruysa fenerin paralarının aziz tarafından biraz daha çarçur edildiğini göstermekten başka bir işe yaramaz. Daha önce mehmet topuz, ozan, van persie ve Diego gibi adamlar beşiktaşa gelmek üzereyken aziz efendi daha fazla para vererek araya girmiştir. Onların da akibetlerini herkes görüyor.
    Cevapla
  • Kurt Bey 6 yıl önce Şikayet Et
    Benimle anlaştı,benim imalatta çıraklık yapacak.Geçen hafta pepenin babası geldi al bu haylazı çalıştır eti senin kemiği benim dedi.Tutturmuş top oynayacağım diye ömrünü yedi bir baltaya sap olamadı dedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle