İşte Pepe'nin ilk sözleri! Şampiyonlar Ligi...

Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe, imza töreni öncesi açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 05.07.2017 14:22 GÜNCELLEME 05.07.2017 17:00
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Real Madrid'le sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş ile anlaşmaya varan Pepe, Vodafone Park'ta BJK TV yayınında konuşuyor.

MENAJERİME 'BEN BU KULÜPTE OYNAYACAĞIM' DEDİM

Beşiktaş'ı temsil etmekten dolayı çok muyluyum. Umarım burada Beşiktaş taraftarına mutluluklar yaşatabilirim. Beşiktaş taraftarından ilk mesajlar gelmeye başladığında bir kan bağım oluştu. Bir anda sempatim oluştur. Konfederasyon Kupası'nda karar vermiştim, 'Ben bu kulüpte oynayacağım' demiştim. Daha sonra menajerime Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyledim. Dün görüşmeleri sonlandırdık, bizim için uzun bir gündü.  

TARAFTAR ETKİLİ OLDU

Evet 'Kartal pençesi'ni yapmadan rahatlamadım. Bu süreçte Beşiktaş taraftarının bana ve aileme yolladığı mesajlar karar almamı kolaylaştırdı. Beni çok isteyen kulüpler vardı. İngiltere ve Fransa'dan talepler vardı. Taraftar, bu kararı vermemde çok etkili oldu. Oynadığım tüm takımlarda fizik olarak ve ruh olarak her şeyi verdim. Beşiktaş'ta da bu böyle olacaktır. Gelmeden benimsedim. Burada çalışarak sahada her şeyi vereceğime söz veriyorum. Taraftar takımlarıyla gurur duyacaktır.

QUARESMA'DAN FİKİR ALDIM

Quaresma Porto'da bana çok gol attırıyordu. Onunla inanılmaz bir istatistik yakalamıştık. Transfer sürecinde ondan sürekli fikir aldım.  Adriano ile El Clasico'da rakiptik. O zaman rakiptik ama artık aynı takımdayız.

ŞAMPİYONLAR LİGİ...

Şampiyonlar Ligi, ligle bağlantılı bir kupa. Öncelikli olarak lig de başarılı olmalıyız. Hedefimiz her zaman ileriye gitmek olacaktır.
 

TÜRKÇE MESAJ

Pepe, 'Alemin gözü yaşlı, Pepe artık Beşiktaşlı' cümlesiyle sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 21
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Peppe peppe çok kazanıyor...
    Cevapla
  • Bahoz 6 yıl önce Şikayet Et
    Abi adam 5 senedir kırmızı görmemiş biraz istatistik tutun sözelle nereye kadar
    Cevapla
  • Bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    Aekadaşlar neden bukadar negatif konuşuyorsunuz. Siz hiç hayatınızda professional top oynadınız mı? Bence hayır. Pepe avrupa şampiyonu, şampionlar ligi şampiyonu, la Liga şampiyonu.... pepe ilk 11 de. Birde adama yaşlı diyorsunuz, siz kardeşim gidin voleybol bakın. Beşiktaş'ı kutluyorum böyle transfer yaptıkları için. Saygılar BG Soccer Management
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama o kadar parayı verip getirenin aklına acıyorum ne yapacaksınız bu yaştaki adamı işe yarasa zaten bırakmazlardı herifler ölü adamı sallayıp yerine 19 yaşında 26 milyon avroya gencecik oyuncu aldı. bu sezon bu yaşlılarla bu lig nasıl biter bilinmez. Üç büyük takımda hep yaşı geçmiş oyuncular getirdi.çizmeyi geçtik artık.
    Cevapla
  • buba 6 yıl önce Şikayet Et
    34 yaşında ki birine verilen paraya bakın? Süper lig yaşlı yabancı mezarlığına döndü..Avrupanın Çin'i Türkiye...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle