Fenerbahçe Beşiktaş maçı Lig TV'den canlı izle (Geniş özeti ve golleri)

03 Aralık cumartesi günü dev derbide karşı karşıya gelen Fenerbahçe Beşiktaş maç LİG TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı Lig TV'den canlı nasıl izlenir? Fenerbahçe Beşiktaş canlı izlemek için yapmanız gerekenler

Fenerbahçe Beşiktaş maçı Lig TV'den canlı izle (Geniş özeti ve golleri)
Fenerbahçe Beşiktaş maçı Lig TV'den canlı izle (Geniş özeti ve golleri)
GİRİŞ 03.12.2016 15:38 GÜNCELLEME 03.12.2016 15:38

Fenerbahçe Beşiktaş LİG TV canlı izleme artık çok kolay. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden bu akşam yayınlanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş maçını donmadan kesintisiz izleyebilirsiniz. Dev derbiyi tek maç satın alma yöntemi ile de alabilir ve internetten de kesintisiz LİG TV izleyebilirsiniz. Peki LİG TV donmadan nasıl izlenir? İşte LİG TV'yi kesintisiz olarak izlemek bilgileri

LİG TV canlı izle ( Üyelik gerektirebilir )

Spor Toto Süper Lig maçlarını kurulum olmadan istediğin yerde izle! Digiturk play uygulaması üzerinden LİG TV'yi donmadan izlemeniz mümkün. İnternet üzerinde bir çok site ve yabancı kanalların vermiş olduğu Fenerbahçe Beşiktaş maçları yasal olmamakla birlikte sadece LİG TV yayıncı kuruluşuna aittir. Yani Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz olarak izlemek mümkün değil. Yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak belirli bir ücret karşılığında Fenerbahçe Beşiktaş maçını donmadan kesintisiz olarak ister mobil ister tablet isterse akıllı televizyonlardan canlı olarak kesintisiz izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇININ GOLLERİ VE ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

STAT: Ülker 
SAAT: 19.00
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV 

MUHTEMEL 11'LER;

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper, Volkan Şen, Sow, Van Persie

TEKNİK DİREKTÖR: Dick Advocaat

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Kerim Frei, Quaresma, Cenk Tosun

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Gökhan Gönül böyle protesto edilecek!

Fenerbahçeli taraftarların, Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül'e olan kızgınlıkları halen geçmiş değil...

Fenerbahçeliler günlerdir Gökhan'ı Ülker Stadı'nda protesto etmek için hazırlıklar yapıyorlar. Bunun için de üzerinde Gökhan Gönül'ün resminin bulunduğu oyuncak dolarlar bastırıldı.

Bugünkü maçta bu paralar taraftarlara dağıtılacak ve Gökhan yeşil çimlere ayak bastığında da bu oyuncak paralar protestolar eşliğinde sahaya atılacak.

fenerbahçe-beşiktaş-maçı-gökhal-gönül-protestosu-6546

Sow: İtiraf etmek lazım ki Beşiktaş...

Hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Sow, "Büyük bir karşılaşma bizi bekliyor. Önemli bir derbiye çıkacağız. Çok iyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Beşiktaş da çok iyi bir takım. Geçmiş sezondan bu yana performanslarını iyi bir şekilde sürdürmeyi başarmış bir takım izliyoruz. Bunu itiraf etmek lazım Beşiktaş'dan bahsederken. Ama son birkaç maça baktığımızda sezon başına kıyasla çok daha iyi bir durumdayız. Daha iyi bir form durumu yakaladık ve çok iyi bir karşılaşmanın izleyenleri beklediğini düşünüyoruz. 3 puana ihtiyacımız var. Umarım şampiyonluk yolunda bizim için çok önemli olacak bu 3 puanı almayı başarırız" dedi.

Volkan Demirel derbi öncesi iddialı

Fenerbahçe'nin özellikle iki tecrübeli kaptanı Volkan Demirel ve Mehmet Topal, toplantı üstüne toplantı yaparak arkadaşlarını bu maça da motive etmeye çalışıyorlar.

Beşiktaş'ın 'yenilmez' unvanı ile Kadıköy'e geleceğinin altını çizen Volkan ve Topal, arkadaşlarıyla yaptıkları toplantıda, "Biz bu tarz serileri çok severiz. Avrupa'da Benfica ve Feyenoord gibi takımları yenerek namağlup serilerine son verdik. Burada yenilgiyi tattılar. Beşiktaş'ın da serisini biz bozacağız. Bunu daha önce yaptık, yine yaparız" ifadesini kullandılar.

Şampiyonluk yarışında zirveyi yakalama adına da maçın büyük bir önem taşıdığını belirten kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal, "Sene başında yaptığımız hataları yeni telafi edebiliyoruz. Bu stat bizim mabedimiz. Burada rakibin gücü, yenilmemiş olması veya başka bir şeyi bizi ilgilendirmez. Stat tamamen dolacak. Her zaman olduğu gibi 12 numarayı arkamıza alıp zirveye bir adım daha yaklaşalım" dediler.

Lens'in durumu kritik!

Beşiktaş'ta; Caner, Talisca, Aras sakatlıkları nedeniyle derbide forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de ise kırmızı kart cezalısı olan İsmai Köybaşı kadroda yer alamayacak, sakatlıktan yeni çıkan Lens'in durumu ise maç saatinde belli olacak.