Kamil Glik Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri

Beşiktaş yönetimi transfer çalışmalarına hız verirken Kamil Glik ile ilgilendiği haberleri geldi. Peki Kamil Glik Kimdir? Hangi Takımda ve Hangi Mevkide Oynuyor? Kaç Yaşında? Tüm Detaylar Haberimizde…

Kamil Glik Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri
Kamil Glik Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri
GİRİŞ 20.06.2016 06:00 GÜNCELLEME 23.06.2016 12:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş yönetimi daha güçlü bir kadro için transfer girişimlerine devam ederken Şansal Büyüka Beşiktaş ‘ın Polonyalı defans oyuncusu Kamil Glik ile ilgilendiğini öne sürdü. Büyüka, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ‘ın Kamil Glik ‘i izlemek için Almanya – Polonya maçına Fransa ‘ya gittiğini belirtti.

28 yaşındaki Polonyalı stoperin menajeri Jaroslaw Kolakowski sorulan sorulara " Transferle ilgili konuşmak istemiyorum. Türkiye büyük ülke, Beşiktaş büyük kulüp. Takip ediyorum. Glik şu anda turnuvada. Sorularınızı cevaplayamam ama bilgi istiyorsanız başkanı arayabilirsiniz " şeklinde cevap verdi.

Kamil Glik Kimdir?

3 Şubat 1988 yılında Polonya ‘da dünyaya gelen 28 yaşındaki futbolcu stoper mevkiinde görev alıyor. 1.90 boyundaki oyuncu aktif olarak sağ ayağını kullanıyor. Doğduğu bölgenin amatör kulüplerinde 2005 yılında futbol hayatına başlayan isim Real Madrid C takımına transfer olmuştur. Ardından tekrar ülkesine dönen oyuncu 2010 yılında 1 milyon EURO karşılığında İtalyan takılarından Palermo ‘ya imza attı. Bir yıl sonra Palermo ‘dan yine İtalyan takımı olan Bari ‘ye kiralandı.

Bari ‘de 1 yıl kiralık oynayan futbolcu Palermo ‘ya geri döndükten sonra 2011 yılında Torino ‘ya 2.35 milyon EURO karşılığın transfer oldu. 2011 yılından bu yana İtalyan takımı Torino ‘da forma giyen futbolcu Seria A ve İtalya Kupasında toplamda 160 maçta forma giyerken 12 gol kaydetti. Ayrıca Kamil Glik Polonya milli futbol takımı ile 42 maça çıkarken bu maçlarda 3 gol kaydetti.

Beşiktaş ‘ın gündeminde olan oyuncu şuanda EURO 2016 ‘da Polonyo forması ile mücadele ediyor. Beşiktaş dış transfer komitesinin yakından ilgilendiği bir isim. Ayrıca Beşiktaş bu oyuncuya alternatif olarak Arjantin Ligi takımlarından CA Lanus ‘ta forma giyen Paraguaylı futbolcu Gustavo Gomez ile de ilgilenmektedir.

Beşiktaş yönetimi daha güçlü bir kadro için transfer girişimlerine devam ederken Şansal Büyüka Beşiktaş ‘ın Polonyalı defans oyuncusu Kamil Glik ile ilgilendiğini söylemişti.. Büyüka, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ‘ın Kamil Glik ‘i izlemek için Almanya – Polonya maçına Fransa ‘ya gittiğini belirtti. Oyuncu ile kısa bir süre sonra anlaşma sağlanması bekleniyor. 

 

 

YORUMLAR 1
  • sporcu 7 yıl önce Şikayet Et
    takipteyim çok beğendiğim bir futbolcu
    Cevapla