Gustavo Gomez Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri

Beşiktaş ile anlaşmaya çok yakın olan Gustavo Gomez Kimdir? Hangi mevkide oynuyor? Kaç yaşında? Aslen nereli? Tüm Detaylar HABER 7.com ‘da…

Gustavo Gomez Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri
Gustavo Gomez Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri
GİRİŞ 23.06.2016 21:30 GÜNCELLEME 23.06.2016 23:18

Serdar Aziz’i Galatasaray’a kaptıran, Kamil Glik konusunda ise Monaco’nun devreye girmesiyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş, gözünü Gustavo’ya çevirdi. N’Koulou ile birlikte Paraguaylı stoperin de Kartal olması an meselesi. Savunma hattına iki takviye birden yapacak olan Siyah-Beyazlılar’ın öncelikli hedefleri sonuçlanmadı. 

Arjantin’de Lanus forması giyen 23 yaşındaki stoper Gustavo Gomez ile her konuda anlaşma sağlandı. Paraguaylı savunmacı ikna edilirken, kulübüyle yapılan pazarlıklarda çok ufak pürüzler kaldı. 

Gustavo Gomez ise akşa saatlerinde yaptığı açıklama ile Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı. Gomez yarın menajerinin Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul 'a geleceğini bildirdi.

Defans oyuncusu Gustavo Gomez ‘in menajeri Augusto Paraja, geçtiğimz günlerde ülkesinde katıldığı bir radyo programında Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduklarını söylemişti. Birkaç gün içinde İstanbul 'a geleceğini söyleyen Paraja " Biz oyuncu tarafı olarak Beşiktaş ile anlaştık. Kulüplerin anlaşması için İstanbul 'a gideceğim. Arada yaklaşık 1 milyon dolarlık bir fark var. Bir taraf yarım milyon çıkar, diğer taraf yarım milyon indirim yaparsa bu iş olur. Lanus indirim yapmak istemiyor ama Türkler şanslarını sonuna kadar zorlayacak. " diye konuşmuştu.

Peki Gustavo Gomez kimdir?

6 Mayıs 1993 yılında Paraguay ‘ın Misiones şehrinde dünyaya gelen 23 yaşındaki defans oyuncusu şuanda Arjantin Ligi takımlarından CA Lanus ‘ta forma giymektedir. Stoper olarak görev yapan futbolcu 1.85 boyunda olup aktif olarak sağ ayağını kullanmaktadır.

Doğduğu ülke olan Paraguay ‘ın Libertad takımının alt yapısında futbola başlayan isim 2012 yılında yine Libertad ‘ın A Takım kadrosuna yükseldi. Buradaki performansı ile Arjantin kulüplerinin dikkatini çeken oyuncu 2014 yılı Temmuz ayında Arjantin Ligi takılarından CA Lanus ‘ta transfer oldu. Takımı ile geçen sezon 16 karşılaşmaya çıkan isim 1 gol ve 2 asist ile de takımına katkı sağladı.

Uruguay Milli futbol takımında görev alan oyuncu ilk olarak 2013 yılında A milli oldu. Paraguay forması ile 16 maçta görev aldı. Bu karşılaşmalarda 2 de gol kaydetti.