Antonio Adan Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri

Fikret Orman 'ın açıkladığı kaleci Antonio Adan kimdir? Boyu, yaşı ve kariyeri tüm detaylarıyla haberimizde…

Antonio Adan Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri
Antonio Adan Kimdir? | Beşiktaş Transfer Haberleri
GİRİŞ 20.06.2016 06:00 GÜNCELLEME 23.06.2016 12:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş başkanı Fikrat Orman  ‘ın yaptığı son dakika açıklamalarına göre Beşiktaş aradığı kaleciyi buldu. Fikret Orman yaptığı açıklamada "Kaleci arayışımızı hepiniz biliyorsunuz. Paris’te Polonya-Almanya maçını izledikten sonra Nice geçtim, Türkiye-İspanya maçına. Kalecimizi aldık. Adını vermesem de anlarsınız. Türkiye’nin maç yaptığı ülkenin sporcusu. ‘’ dedi. Bu ismin ise Real Betis kalecisi Antonio Adan olduğu öğrenildi. 

Peki, Antonio Adan kimdir?

1987 doğumlu Adan 29 yaşında ve tam 1.90 boyunda. İspanya ‘nın Madrid şehrinde doğan file bekçisi Real Madrid ' in altyapısında yetişti ve futbola burada başladı. Real Madrid' in C takımında 2005-2006 sezonunda birinci kaleci olarak oynadı. Sonraki sezonda Real Madrid ' in ABD turnesine Ağustos 2006 yılında seçildi. Real Madrid B takımında Jordi Codina A takıma çıkınca birinci kaleci Adan oldu.

2009-2010 sezonunda R.Madri kalecisi Jordi Codina Getafe ' ye transfer olunca Adan Real Madrid A takımına yükseldi. A takımda Iker Casillas ve Jerzy Dudek ' ten sonra 3. kaleci olarak görev alan isim Jerzy Dudek ' in 21 Mayıs 2011 de futbolu bırakması ile R.Madrid ‘in 2. Kalecisi oldu.

Adan, 19 Kasım 2013 tarihinde, Serie A ekiplerinden Cagliari 'ye transfer oldu. Burada 1 sezon görev aldıktan sonra 27 Ocak 2014 yılında İspanya ‘nın Real Betis takımına bonservis bedeli olmadan imza attı. Real Betis ile 2015-2016 sezonunda ligde 36 ve Kral Kupası 'nda da 1 maçta forma giyen isim kalesinde toplamda 54 gol gördü. Tam 12 maçta ise kalesini gole kapattı.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman milli maçlar için Fransa ‘da bulunuyordu. İstanbul ‘a bugün dönüş yapan Oran uçakta gazeteciler ile sohbeti esnasında kaleci ile anlaşmaya vardıklarını belirtti. 2019 yılında kadar Real Betis ile sözleşmesi olan file bekçisi için ne kadar bonservis bedeli ödeneceği ise henüz açıklanmadı.

Fakat daha sonra yapılan açıklamalarda bu ismin Antonio Adan değil, Deportivo kalecisi Fabricio Agosto Ramirez olduğu öğrenildi. Beşiktaş, son olarak Deportivo'da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Fabricio Ramirez ile her konuda anlaştığı konuşuluyor. 2 gün içinde İstanbul ’da olması beklenen 29 yaşındaki eldiven ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı ve ilk sene için 1.1 milyon Euro, ikinci senesinde 1.2 milyon Euro, son sezonunda ise 1.3 milyon Euro ödeyeceği haberleri basında yer alıyor.

YORUMLAR 1
  • tarafsız 7 yıl önce Şikayet Et
    Kalesinde bir sezonda 50 gol görmüşse nasıl iyi kaleci oluyor başkan Orman yanlışlıkla Amazon ormanlarınamı gitmiş acep
    Cevapla