Nouma Kısıklı'da böyle haykırdı!

Kısıklı'da protesto eden vatandaşlara Yılmaz Erdoğan, Pascal Nouma ve teknik direktör Tolunay Kafkas sahneye çıkarak destek verdi.

Nouma Kısıklı'da böyle haykırdı!
Nouma Kısıklı'da böyle haykırdı!
GİRİŞ 30.07.2016 04:35 GÜNCELLEME 30.07.2016 12:15
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini Kısıklı'da protesto eden vatandaşlara Yılmaz Erdoğan, Pascal Nouma ve teknik direktör Tolunay Kafkas sahneye çıkarak destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı Caddesi'nde, vatandaşların FETÖ'nün darbe girişimine yönelik protestoları sürerken, sahnede vatandaşlara destek veren Erdoğan, "Temsilcilerini seçen ve seçtiğine sahip çıkan ve bu uğurda canını vermekten çekinmeyen büyük bir halkın sıradan bir ferdi olarak hepinizi saygıyla selamlıyorum." dedi.

NOUMA: EN BÜYÜK TÜRKİYE

Nouma ise kendisini bir Türk gibi hissettiğini belirterek, "Türkiye'de çalışıyorum, Türkiye'de yaşıyorum, Türkiye'de ağlıyorum. En büyük Türkiye. Hepinize burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 14
  • ibrahim karaoğlan 7 yıl önce Şikayet Et
    helal sana paskal
    Cevapla
  • ramço 7 yıl önce Şikayet Et
    bu nouma fatih terımden dahada türk dahada düşkün en azından paracı degıl ondanda daha iyi
    Cevapla
  • izleyici 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Noumaya adam Türkiyeden kovuldu, ama halen de Türkiye'ye sahip çıkıyor. Bu adam takdiri hakediyor. Adam gibi adam. Turk olupta vatanina sahip cikmayanlar utansin. Adam Fransiz ama Turkiyeye sahip çıkıyor.
    Cevapla
  • Canım Türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terimden ve diğerlerinden ses yokmu halaaaaa...
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 7 yıl önce Şikayet Et
    ...Turkiyenin Ekmegini helal ettiren biz olmus yabanci .. Birde gunesli gunde Reisin yanindaki ayakcilar Babalar nerdesiniz ? Vatan sahnesinde assolistligi Naumaya kaptirmissiniz ...Utanin be korkaklar ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle