UEFA'dan Galatasaray'ın iki yıldızına büyük onur!

Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da performanslarıyla öne çıkan Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, "haftanın enleri" adayları arasında yer aldı.

UEFA'dan Galatasaray'ın iki yıldızına büyük onur!
UEFA'dan Galatasaray'ın iki yıldızına büyük onur!
GİRİŞ 30.11.2023 12:10 GÜNCELLEME 30.11.2023 16:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Manchester United'a karşı 2 gol, 1 asistle oynayan Faslı yıldız Hakim Ziyech, Şampiyonlar Ligi'nde "haftanın oyuncusu" adayları arasında gösterildi.

Lazio-Celtic (2-0) maçında 2 gol kaydeden Ciro Immobile, Benfica-Inter (3-3) maçında Portekiz ekibinin 3 golünü de atan Joao Mario ve Manchester City-Leipzig (3-2) maçında 1 gol, 2 asist ile oynayan Phil Foden, "haftanın oyuncusu" için diğer adaylar oldu.



Kerem Aktürkoğlu'nun golü, haftanın en iyisine aday

Galatasaray'a Manchester United karşısında 71. dakikada 3-3 beraberliği getiren Kerem Aktürkoğlu, "haftanın golü" için 4 aday arasında kendisine yer buldu.

Haftanın golü adaylarından 2'si Galatasaray-Manchester United maçında kaydedildi. Kerem Aktürkoğlu dışında, Manchester United'ın ikinci golüne imza atan Bruno Fernandes de adaylar arasında ilan edildi.

Arsenal'den Martin Odegaard'ın Lens'e, Real Madrid'den Rodrygo'nun da Napoli'ye karşı golleri, haftanın en iyileri için adaylar arasında duyuruldu.



Hakim Ziyech, Devler Ligi'nde haftanın 11'inde

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ağırladığı Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Sarı kırmızılı takımda Hakim Ziyech, 2 gol ve 1 asistle takımı adına yıldızlaşan isim oldu.

Faslı yıldız, bu başarısıyla Şampiyonlar Ligi'nde haftanın Fantasy Football 11'ine seçildi. Tecrübeli oyuncu ayrıca, haftanın oyuncusu ödülüne de aday gösterildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Elhamdulillah 5 ay önce Şikayet Et
    Müslümanlar katlediliyor, bizim kaygımız ise futbol.
    Cevapla
  • salih 5 ay önce Şikayet Et
    daha nasıl ses çıkaracaktı. mesala bi izah yaparmısınız. sizinki başta olsa naaapardı.
    Cevapla
  • Nigdeli 5 ay önce Şikayet Et
    Ne yapalım devletler ülkeler sesini çıkarmıyor bizmi cikaracaz sesimizi
    Cevapla
  • Mikail 5 ay önce Şikayet Et
    Kaygı?
    Cevapla
  • zekeriya 5 ay önce Şikayet Et
    günahlarını örtüyorlar maçlarda ki hataları yüzünden
    Cevapla