Vladimir Cheburin: Yarın her şey ortada

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu rövanşında Galatasaray ile yarın deplasmanda karşılaşacak Zalgiris'te teknik direktör Vladimir Cheburin, mücadelede her türlü sonucun çıkabileceğini vurguladı.

 Vladimir Cheburin: Yarın her şey ortada
Vladimir Cheburin: Yarın her şey ortada
GİRİŞ 01.08.2023 21:52 GÜNCELLEME 01.08.2023 21:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu rövanşında Galatasaray ile yarın deplasmanda karşılaşacak Zalgiris'te teknik direktör Vladimir Cheburin, mücadelede her türlü sonucun çıkabileceğini vurguladı.

RAMS Park'ta düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Cheburin, "Burada bulunmaktan dolayı memnunuz. Takımlar birbirlerini az da olsa tanıyorlar. İlk maçtaki 2-2'lik beraberlikten memnunuz. Biz Galatasaray'a saygı duyuyoruz. Galatasaray, geleneksel, tarihi ve geçmişi olan büyük bir takım. Fakat top yuvarlak olduğu için her şey değişebilir. Yarın her şey ortada olacak. Herkes bir plan yaptı, bu planların sonucu yarın belli olacak." ifadelerini kullandı.

 "Kazanıp kutlamak için elimizden geleni yapacağız"

Hafta sonunda lig maçında sahasında lider Panevezys'e 2-1 mağlup olmalarının bu maçı etkilemeyeceğini söyleyen Vladimir Cheburin, lig ve Avrupa maçlarına farklı gözle bakılması gerektiğini söyledi.

RAMS Park'ın çok güzel bir stat olduğunu ve yarınki maçta ortamın da etkileyici olacağını belirten Cheburin, şöyle devam etti:

"Fakat söylediğimiz gibi, bütün sahalar düz ve top da yuvarlak olduğu için sonuç farklı olabilir. Galatasaray için taraftar avantajı olacak ama güzel bir oyun sergiledikten sonra, karşı taraf için de zevkli bir maç olacaktır."

Cheburin son olarak turu geçmeleri durumunda nasıl bir kutlama yapacakları sorusuna "Çok basit değil. Kazanıp kutlamak için elimizden geleni yapacağız. Her şey adım adım gidecek." cevabını verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ilker 8 ay önce Şikayet Et
    başarılar zalgris
    Cevapla