Zalgiris cephesinden rövanş sözleri!

Zalgiris’te teknik direktör Vladimir Cheburin, "Rövanş maçı daha zor olacak. Galatasaray çok iyi bir takım. Kazanma fırsatımız vardı. Ancak maç 2-2 bitti." dedi.

Zalgiris cephesinden rövanş sözleri!
Zalgiris cephesinden rövanş sözleri!
GİRİŞ 25.07.2023 22:27 GÜNCELLEME 25.07.2023 22:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci ön eleme turu ilk maçında sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Zalgiris’te teknik direktör Vladimir Cheburin, her şeyin yeniden başladığını ve rövanş maçının daha zor olacağını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cheburin, “Hem oyun olarak, hem skor olarak enteresan bir maçtı. Her iki takım da kendi planlarını gerçekleştirdi. Çok ilginç bir maçtı. İki takımın da üstünlük için çok iyi fırsatları vardı. Çok iyi işler yaptık ancak fırsatları değerlendiremedik. Galatasaray iyi bir takım. Rövanş maçı daha zor olacak. Galatasaray çok iyi bir takım. Kazanma fırsatımız vardı. Ancak maç 2-2 bitti. Her şey yeniden başlıyor” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • ilker 9 ay önce Şikayet Et
    zalgris e başarılar. tur için dua edeceğim.
    Cevapla
  • Ankaralı 9 ay önce Şikayet Et
    gsaray bu zayıf takımlar ile aynı olması yazık ülke futbolu bitik. iyi ki ilk maç orada olmuş yoksa gsaray işi zor yazık oldu. inşallah hakemler ayarlanır da Ali semiyende zafer olur
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçe li olarak, üzüldüm.. Riskli sonuç.. Rövanşta çok dikkatli ve ciddi olunmalı
    Cevapla
  • avrupa fatihi 9 ay önce Şikayet Et
    sentetik çim değil alisamiyen rams stadı hatırlatırım. burası ali sami yen burdsan çıkış zor.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 ay önce Şikayet Et
    Büyük konuşma derim.
    Cevapla
  • yılmaz 9 ay önce Şikayet Et
    berkant yunus ikilisi sizin için çok çalıştı ama olmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle